Hoofdbeschermers

Als je baby veel draait of woelt in bed, dan zorgt een hoofdbeschermer voor het ledikant ervoor dat ze hun hoofd in ieder geval niet pijnlijk kunnen stoten. Deze hoofdbeschermer kun je eenvoudig bevestigen aan de spijlen van het ledikant. De beschermers zijn in diverse kleuren en prints verkrijgbaar, dus je kunt er een kiezen die bij de kinderkamer past.Lees meer...

Online bestellen

Bij Babypark kun je online een hoofdbeschermer voor het ledikant bestellen. Je kunt ons volledige aanbod in de webshop bekijken en filteren op je wensen. Heb je een passende hoofdbeschermer gevonden? Bestel deze dan direct online en wij zullen deze gratis bij je thuis komen bezorgen.

Lees minder...
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel

  De Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De handige bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  59,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Bedomrander

  De Baby's Only Kabel Uni Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen scherpe randen en spijlen komt, zo kan het veilig genieten van de nachtrust. Gemaakt van zachte materialen en met touwtjes vast te maken.
  89,95
 • Quick view

  Aerosleep Bed Bumper

  Bescherm je kind met de luchtdoorlatende Bed Bumper van Aerosleep. De bumper is geschikt voor een baby ledikant van 60x120 cm.
  69,95
 • Quick view

  Baby's Only Cloud Bedomrander Grijs

  De Baby's Only Cloud Bedomrander Grijs zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zacht materiaal.
  99,95
 • Quick view

  Done By Deer Croco Bed Bumper Green

  Met deze Done By Deer Croco Bed Bumper Green wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De bumper is gemaakt van katoen en makkelijk aan te passen aan de maten van een ledikant.

  79,95

  59,96

 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Bed Bumper Beige

  Met deze Done By Deer Sea Friends Bed Bumper Beige wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De bumper is gemaakt van katoen en makkelijk aan te passen aan de maten van een ledikant.

  79,95

  59,96

 • Quick view

  Leander Linea Babybed Sofa Set

  Het Leander Linea Babybed Sofa Set is een handig item wanneer het babybed een bedbank wordt. Met deze kussens kan er dan een bank gemaakt worden wat comfortabel zit en wat ook leuk is op de kinderkamer.

  Normale prijs: 140,-

  Special Price 139,-

 • Quick view

  Leander Linea Bed Bumper

  Met deze Leander Linea Bed Bumper wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De bumper is gemaakt van katoen en speciaal gemaakt voor het Leander Linea ledikant.

  Normale prijs: 80,-

  Special Price 69,-

 • Quick view

  Koeka Riga Bed / Boxbumper

  De Koeka Riga Bed / Boxbumper beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.

  79,95

  69,95

 • Quick view

  House Of Jamie Bed / Boxbumper Powder Pink

  De House Of Jamie Bed / Boxbumper Powder Pink beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  99,-
 • Quick view

  Baby's Only Sense Bedomrander

  De Baby's Only Sense Bedomrander beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De bedomrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving.
  59,95
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Bedomrander Denim Blue

  Met de stijlvolle Poetree Kids Chevron Bedomrander Denim Blue wordt je kindje goed beschermd tegen de scherpe randen en spijlen van het bed. Je kunt de omrander makkelijk vastmaken aan beide kanten van het bed.
  79,95
 • Quick view

  Baby's Only Reef Bedomrander

  De stijlvolle Baby's Only Reef Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zachte materialen.
  89,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Bedomrander Rose

  Met deze Cam Cam Copenhagen Pressed Leaves Bedomrander Rose wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De bumper is gemaakt van katoen en is geschikt voor een 60 x 120 cm ledikant.
  97,-
 • Quick view

  Leander Classic Bed Bumper

  Met deze Leander Classic Bed Bumper wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De zachte bumper is gemaakt van katoen en speciaal gemaakt voor het Leander Classic ledikant.
  69,-
 • Quick view

  Koeka Vik Bed / Boxbumper

  De Koeka Vik Bed / Boxbumper beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  69,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Bedomrander Mint

  Met deze handige Little Dutch Ocean Bedomrander Mint bescherm je het hoofdje van de kleine tegen randen en spijlen als het in zijn/haar ledikantje ligt. De bedomrander is eenvoudig aan het ledikant vast te strikken.
  49,95
 • Quick view

  Trixie Ribble Boxomrander Sand

  De Trixie Ribble Boxomrander Sand beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De zachte boxomrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan de box. Geschikt voor in een 75 x 95 cm box.
  79,95
 • Quick view

  Koeka Moonsand Bed / Boxbumper Oat

  Deze stijlvolle Koeka Moonsand Bed / Boxbumper Oat beschermt je kindje tegen randen en spijlen in het bed of box. De bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  59,95
 • Quick view

  House Of Jamie Bed / Boxbumper Snow Leopard Velvet

  De House Of Jamie Bed / Boxbumper Snow Leopard Velvet beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  99,-
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Boxomrander

  De Baby's Only Sparkle Boxomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van de boxkomt. De boxomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zachte materialen.
 • Quick view

  Baby's Only Boxomrander Kabel Uni Classic Roze

  De Baby's Only boxomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen scherpe randen en spijlen komt, zo kan het veilig genieten in de box. Gemaakt van zachte materialen en met touwtjes aan de box vast te maken.
  99,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Bedomrander

  De Baby's Only Classic Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zachte materialen.
 • Quick view

  Baby's Only Classic Boxomrander

  De Baby's Only Classic Boxomrander beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De boxomrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan de box. Past in zowel grote als kleine boxen.
  89,95
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot