Hoofdbeschermers

Als je baby veel draait of woelt in bed, dan zorgt een hoofdbeschermer voor het ledikant ervoor dat ze hun hoofd in ieder geval niet pijnlijk kunnen stoten. Deze hoofdbeschermer kun je eenvoudig bevestigen aan de spijlen van het ledikant. De beschermers zijn in diverse kleuren en prints verkrijgbaar, dus je kunt er een kiezen die bij de kinderkamer past.Lees meer...

Online bestellen

Bij Babypark kun je online een hoofdbeschermer voor het ledikant bestellen. Je kunt ons volledige aanbod in de webshop bekijken en filteren op je wensen. Heb je een passende hoofdbeschermer gevonden? Bestel deze dan direct online en wij zullen deze gratis bij je thuis komen bezorgen.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Aerosleep Bed Bumper

  Bescherm je kind met de luchtdoorlatende Bed Bumper van Aerosleep. De bumper is geschikt voor een baby ledikant van 60x120 cm.
  69,95
 • Quick view

  Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel

  De Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De handige bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  65,-
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Bedomrander

  De Baby's Only Kabel Uni Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen scherpe randen en spijlen komt, zo kan het veilig genieten van de nachtrust. Gemaakt van zachte materialen en met touwtjes vast te maken.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Sun Bedomrander

  De Baby's Only Sun Bedomrander beschermt je kindje tegen scherpe randen en spijlen. De bedomrander is door de eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving om in te spelen of slapen.
  89,95
 • Quick view

  Koeka Vigo Bed / Boxbumper

  De Koeka Vigo Bed / Boxbumper beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  69,95
 • Quick view

  Leander Bedomrander

  Met de Leander Bedomrander is je kindje goed beschermd tegen de harde randen en spijlen van het bed. De bedomrander is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan het babybed.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Boxomrander Kabel Uni

  De Baby's Only boxomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen scherpe randen en spijlen komt, zo kan het veilig genieten in de box. Gemaakt van zachte materialen en met touwtjes aan de box vast te maken.
  84,99
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Boxomrander

  De Baby's Only Sparkle Boxomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van de boxkomt. De boxomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zachte materialen.
  89,95
 • Quick view

  Trixie Sheep Boxomrander

  Met de Trixie Sheep Boxomrander wordt je kindje goed beschermd tegen de scherpe randen en spijlen van de box. De boxomrander heeft een leuk printje en voelt zacht aan. Je kunt de omrander makkelijk vastmaken.
  74,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Bedomrander

  De Baby's Only Classic Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zachte materialen.
  89,95
 • Quick view

  Leander Linea Bedomrander

  Met de Leander Linea Bedomrander is je kindje goed beschermd tegen de harde randen en spijlen van het bed. De bedomrander is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan het bed.
  54,-
 • Quick view

  Leander Linea Sofa Kussenhoes 4 Stuks

  De Leander Linea Sofa Kussenhoes 4 Stuks is speciaal voor het Leander Linea Babybed. In combinatie met de sofa kussens en matrashoezen kun je het babybed eenvoudig omtoveren tot een uniek bedbankje.
  66,-
 • Quick view

  Baby's Only Classic Boxomrander

  De Baby's Only Classic Boxomrander beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De boxomrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan de box. Past in zowel grote als kleine boxen.
  80,67
 • Quick view

  Trixie Sheep Bedomrander

  Met de Trixie Sheep Bedomrander wordt je kindje goed beschermd tegen de scherpe randen en spijlen van het bed. De bedomrander heeft een leuk printje en voelt zacht aan. Je kunt de omrander makkelijk vastmaken.
  57,95
 • Quick view

  Done by Deer Dreamy Dots Bed Bumper

  Met deze Done by Deer Dreamy Dots Bed Bumper wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De bumper is gemaakt van katoen en makkelijk aan te passen aan de maten van een ledikant.
  79,95
 • Quick view

  Roommate Tropical Bed / Boxbumper Offwhite

  Met de Roommate Tropical Bed / Boxbumper Offwhite is je kindje beschermd tegen de scherpe randen en spijlen van de box. De bumper van Roommate is voorzien van een vrolijke print en eenvoudig te bevestigen.
  87,-
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Bedomrander

  De Baby's Only Sparkle Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zacht materiaal.
  89,95
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Bedomrander

  De Cam Cam Pressed Leaves bedomrander beschermt je kindje tegen de harde randen en spijlen van de ledikant. De bedomrander is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig aan het ledikant vast te maken.
  90,-
18 Resultaten