Hoofdbeschermers

Als je baby veel draait of woelt in bed, dan zorgt een hoofdbeschermer voor het ledikant ervoor dat ze hun hoofd in ieder geval niet pijnlijk kunnen stoten. Deze hoofdbeschermer kun je eenvoudig bevestigen aan de spijlen van het ledikant. De beschermers zijn in diverse kleuren en prints verkrijgbaar, dus je kunt er een kiezen die bij de kinderkamer past.Lees meer...

Online bestellen

Bij Babypark kun je online een hoofdbeschermer voor het ledikant bestellen. Je kunt ons volledige aanbod in de webshop bekijken en filteren op je wensen. Heb je een passende hoofdbeschermer gevonden? Bestel deze dan direct online en wij zullen deze gratis bij je thuis komen bezorgen.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel

  De Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De handige bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  69,95
 • Quick view

  Aerosleep Bed Bumper

  Bescherm je kind met de luchtdoorlatende Bed Bumper van Aerosleep. De bumper is geschikt voor een baby ledikant van 60x120 cm.
  69,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Bedomrander

  De Baby's Only Kabel Uni Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen scherpe randen en spijlen komt, zo kan het veilig genieten van de nachtrust. Gemaakt van zachte materialen en met touwtjes vast te maken.

  Normale prijs: 89,95

  Special Price 71,96

 • Quick view

  Baby's Only Reef Bedomrander

  De stijlvolle Baby's Only Reef Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zachte materialen.

  89,95

  79,95

 • Quick view

  Leander Classic Bed Bumper

  Met deze Leander Classic Bed Bumper wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De zachte bumper is gemaakt van katoen en speciaal gemaakt voor het Leander Classic ledikant.
  48,30
 • Quick view

  Koeka Vik Bed / Boxbumper

  De Koeka Vik Bed / Boxbumper beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  69,95
 • Quick view

  Leander Linea Bed Bumper

  Met deze Leander Linea Bed Bumper wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De bumper is gemaakt van katoen en speciaal gemaakt voor het Leander Linea ledikant.
  48,30
 • Quick view

  Leander Linea Babybed Sofa Set

  Het Leander Linea Babybed Sofa Set is een handig item wanneer het babybed een bedbank wordt. Met deze kussens kan er dan een bank gemaakt worden wat comfortabel zit en wat ook leuk is op de kinderkamer.
  139,-
 • Quick view

  Baby's Only Cloud Bedomrander Grijs

  De Baby's Only Cloud Bedomrander Grijs zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zacht materiaal.
  99,95
 • Quick view

  Baby's Only Sense Bedomrander

  De Baby's Only Sense Bedomrander beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De bedomrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving.
  63,95
 • Quick view

  Taftan Bumper Hello World

  De Taftan Bumper Hello World is een vrolijke en warme accessoire voor de kinderkamer. De bumper is gemaakt van zacht materiaal, en kan gewassen worden in de wasmachine.
  49,50
 • Quick view

  Baby's Only Sun Bedomrander

  De Baby's Only Sun Bedomrander beschermt je kindje tegen scherpe randen en spijlen. De bedomrander is door de eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving om in te spelen of slapen.
  89,95
 • Quick view

  Leander Luna Babybed Sofa Set Sage Green

  Met deze Leander Luna Babybed Sofa Set Sage Green bouw je jouw Leander Linea of Luna Babybed om tot een sofa. De kussenset bedekt de 3 gesloten zijdes van het bed zodat je kindje er aangenaam tegenaan kan leunen.
  159,-
 • Quick view

  Baby's Only Sky Bedomrander

  De stijlvolle Baby's Only Sky Bedomrander beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De bedomrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving.
  74,95
 • Quick view

  Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Soft Earth

  Deze Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Soft Earth beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  69,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Bedomrander

  De stijlvolle Bink Bedding Pique Bedomrander beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De bedomrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving.
  70,-
 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Bedomrander Donkerroze

  De Little Dutch Little Pink Flowers Bedomrander Donkerroze beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De omrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan een bed en creëert een veilige omgeving.
  69,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Bedomrander

  De stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Bedomrander beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De omrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving.
  63,-
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Bedomrander Roze

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Bedomrander Roze beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De omrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving.

  69,95

  63,-

 • Quick view

  Sebra Quilted Bedomrander

  De stijlvolle Sebra Quilted Bedomrander beschermt je kindje tegen de spijlen van het ledikant. De bedomrander is eenvoudig vast te maken aan het ledikant. Geschikt voor ledikanten met een standaard afmeting.
  125,-
 • Quick view

  Baby's Only Classic Bedomrander

  De Baby's Only Classic Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zachte materialen.

  Normale prijs: 89,95

  Special Price 71,96

 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Bedomrander

  De Baby's Only Sparkle Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zacht materiaal.

  Normale prijs: 89,95

  Special Price 71,06

 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Boxomrander

  De Baby's Only Sparkle Boxomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van de boxkomt. De boxomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zachte materialen.

  Normale prijs: 99,95

  Special Price 78,96

 • Quick view

  Baby's Only Classic Boxomrander

  De Baby's Only Classic Boxomrander beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De boxomrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan de box. Past in zowel grote als kleine boxen.

  Normale prijs: 104,95

  Special Price 83,96

26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot