Matrasbeschermers

Op deze pagina vind je ons assortiment met matrasbeschermers om het matras van de wieg of het ledikant van je kindje te beschermen tegen vocht en vuil. Moltons en hoeslakens vind je elders in onze webshop. Een matrasbeschermer leg je tussen het matras en het hoeslaken. Een matrasbeschermer is een dun matje welke je eenvoudig kunt uitwassen in de wasmachine. Het wasvoorschrift is voor iedere matrasbeschermer anders, dus controleer dit in de uitgebreide productbeschrijving.

Lees meer...

Matrasbeschermer voor wieg, peuterbed of ledikant

Met behulp van de filters op deze pagina kun je de selectie verfijnen zodat je eenvoudiger een keuze kunt maken. Er zijn in ons assortiment matrasbeschermers voor wiegen, peuterbedjes, babybedjes en ledikanten beschikbaar. In de productbeschrijvingen lees je meer over de verschillen tussen de matrasbeschermers. Toch is het soms lastig om online een keuze te maken. Daarom nodigen we je van harte uit in één van onze megastores voor een vrijblijvend advies van één van onze productspecialisten.

Beschermer van ademend materiaal

Matrasbeschermers hebben -de naam zegt het al- voornamelijk een beschermende functie. Daarnaast hebben de matrasbeschermers uit ons assortiment nog een belangrijke functie: ze zorgen namelijk voor een ademende toplaag bovenop een matras. Wanneer je kindje op zijn of haar buik ligt is een ademende beschermmat een veiligere ondergrond dan alleen een matras. Voor de optimale ventilatie raden wij altijd aan om een hoeslaken van ademend materiaal te gebruiken zoals bijvoorbeeld bamboe.

Lees minder...
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Ovaal 34 x 75 cm

  De Aerosleep Matrasbeschermer Ovaal 34 x 75 cm is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.

  34,95

  27,96

 • Quick view

  Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 90 x 200 cm

  De Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 90 x 200 cm is voorzien van een anti-sliplaag. Het biedt bescherming tegen slijtage van het matras en is geschikt voor elk bed, elke matrasdrager en elk type matras.

  22,95

  19,90

 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer

  De Aerosleep Matrasbeschermer is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 31,96

 • Quick view

  Ventilair Matrasbeschermer 40 x 80 cm

  De Ventilair Matrasbeschermer 40 x 80 cm is een matrasbeschermer die voorzien is van het bekende honingraat systeem. De Ventilair matrasbeschermer houdt het matras vrij van bacteriën en allergenen.
  34,99
 • Quick view

  Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 70 x 150 cm

  De Polydaun Matrasbeschermer Top Nop 70 x 150 cm is voorzien van een anti-sliplaag. Het biedt bescherming tegen slijtage van het matras en is geschikt voor elk bed, elke matrasdrager en elk type matras.
  17,25
 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Stokke Sleepi 70 x 119.5 cm

  De Aerosleep Matrasbeschermer Stokke Sleepi 70 x 119.5 cm is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  84,95
 • Quick view

  SnuzPod 4 Waterproof Matrasbeschermer 40 x 75,5 cm

  Deze SnuzPod 4 Waterproof Matrasbeschermer 40 x 75,5 cm beschermt het matras tegen vocht en vuil. Het beschermmatje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de zachte structuur zorgt voor een goede luchtcirculatie.
  18,95
 • Quick view

  Sebra Matrasbeschermer 70 x 112,5 cm

  De Sebra Matrasbeschermer 70 x 112,5 cm is erg handig wanneer je kindje nog niet zo lang zonder luier slaapt. Het zachte matje absorbeert een grote hoeveelheid vocht zodat het matras schoon en droog blijft.
  39,-
 • Quick view

  Polydaun Topnop Matrasbeschermer 140 x 200 cm

  Met het Polydaun Topnop Matrasbeschermer 140 x 200 cm blijft het matras op zijn plaats liggen en is het optimaal beschermd tegen slijtage. De matrasbeschermer is anti-allergisch en geschikt voor ieder bed en matras.
  37,95
 • Quick view

  Sebra Junior Matrasbeschermer White 160 x 70 cm

  De Sebra Junior Matrasbeschermer White 160 x 70 cm is erg handig wanneer je kindje nog niet zo lang zonder luier slaapt. Het matje absorbeert een grote hoeveelheid vocht zodat het matras schoon en droog blijft.

  33,-

  32,37

 • Quick view

  Pretura Matrasbeschermer 60 x 120 cm

  De Pretura Matrasbeschermer 60 x 120 cm beschermt het baby matras tegen ongelukken en heeft een ventilerende werking. De matrasbeschermer heeft geen plastic onderlaag en is daardoor geschikt vanaf de geboorte.
  49,95
 • Quick view

  Pretura Matrasbeschermer 70 x 140 cm

  De Pretura Matrasbeschermer 70 x 140 cm beschermt het baby matras tegen ongelukken en heeft een ventilerende werking. De matrasbeschermer heeft geen plastic onderlaag en is daardoor geschikt vanaf de geboorte.
  59,95
 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Voor Chicco Next To Me

  De Aerosleep Matrasbeschermer Voor Chicco Next To Me is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  59,95
 • Quick view

  Aerosleep Matrasbeschermer Leander Ledikant 112,5 x 70 cm

  De Aerosleep Matrasbeschermer Leander Ledikant 112,5 x 70 cm is de perfecte matrasbeschermer die niet alleen het matras vrij houdt van bacteriën en allergenen, maar je kindje ook veiligheid biedt tijdens het slapen.
  84,95
 • Quick view

  Chicco Next To Me Forever Ademend Topmatras

  De Chicco Next To Me Forever Ademend Topmatras zorgt ervoor dat de matras van je kindje droog blijft. Ook heeft de topmatras een vochtregulerende en ventilerende werking, waardoor de ventilatie optimaal is.
  34,99
 • Quick view

  Leander Linea / Luna Babybed Matrastopper 70 x 140 cm

  Het Leander Linea / Luna Babybed Matrastopper 70 x 140 cm is geschikt voor matrassen van 70 x 140 cm. Het topmatras zorgt ervoor dat het matras beschermt is tegen vocht en vuil en geeft je kindje ultieme comfort.
  49,-
 • Quick view

  Leander Linea / Luna Babybed Matrastopper 60 x 120 cm

  Het Leander Linea / Luna Babybed Matrastopper 60 x 120 cm is geschikt voor matrassen van 60 x 120 cm. Het topmatras zorgt ervoor dat het matras beschermt is tegen vocht en vuil en geeft je kindje ultieme comfort.
  45,-
 • Quick view

  Leander Matty Waskussen Topper

  Met het Leander Matty Waskussen Topper heeft je kindje een comfrtabel plekje tijdens het verschonen. De katoenen topper voelt heerlijk zacht aan en is geschikt voor op het Leander Matty en Wally waskussen.
  15,-
 • Quick view

  Aerosleep Hoeslaken Sebra Kili 112,5 x 70 cm

  Het Aerosleep Hoeslaken Sebra Kili 112,5 x 70 cm is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!
  19,95
 • Quick view

  Sebra Matrasbeschermer 70 x 155 cm

  De Sebra Matrasbeschermer 70 x 155 cm is erg handig wanneer je kindje nog niet zo lang zonder luier slaapt. Het zachte matje absorbeert een grote hoeveelheid vocht zodat het matras schoon en droog blijft.

  49,-

  44,96

 • Quick view

  SnuzPod3 Waterproof Matrasbeschermer 44 x 80 cm

  Deze SnuzPod3 Waterproof Matrasbeschermer 44 x 80 cm beschermt het matras tegen vocht en vuil. Het beschermmatje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de zachte structuur zorgt voor een goede luchtcirculatie.
  18,95
 • Quick view

  Topmark CoZee Matrasbeschermer White

  De Topmark CoZee Matrasbeschermer White is erg handig wanneer je kindje nog niet zo lang zonder luier slaapt. Het matje absorbeert een grote hoeveelheid vocht zodat het matras schoon en droog blijft.

  24,95

  23,49

 • Quick view

  Babyflow Tencel Beschermmat 70 x 140 cm

  Deze Babyflow Tencel Beschermmat 70 x 140 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort voor je kindje. Verder is het matje gemaakt van hoogwaardig materiaal en neemt uitstekend vocht op. Geschikt voor in de wasmachine.
  33,95
 • Quick view

  Babyflow Tencel Beschermmat 70 x 150 cm

  Deze Babyflow Tencel Beschermmat 70 x 150 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort en dient ook als incontinentiedoek. Verder is het matje gemaakt van hoogwaardig materiaal en neemt uitstekend vocht op.
  35,95
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot