Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wiegen

Bloom wieg

Op deze pagina vind je de wiegen van Bloom. Kijk eens rond en bekijk of er iets van jouw smaak bij zit. De Bloom wiegen zijn inklapbaar, ideaal voor kleinere ruimtes! Wil je meer weten of de wiegen? Lees dan de uitgebreide productbeschrijving.

Lees meer...

Over het merk Bloom

Bloom ontwerpt diverse praktische meubels voor baby's en kleine kinderen. Alle producten van Bloom worden ontworpen met oog voor kwaliteit en veiligheid. Bloom heeft verschillende accessoires in de collectie om het dagelijks leven te vereenvoudigen. Zo helpt Bloom jou en je baby bij het slapen en houdt daarbij rekening met de groei van je kindje.

Bloom wiegje

Voor de allerkleinsten heeft Bloom mooie wiegjes op de markt gebracht. De Bloom wiegjes die je bij Babypark kunt kopen, hebben een bodem die in hoogte verstelbaar is. Naarmate je kindje wat groter wordt, kun je zo gemakkelijk de wieg aanpassen. Daarnaast is iedere Bloom wieg die je bij ons online kunt bestellen erg robuust en stevig. Zo weet je zeker dat je kindje veilig kan slapen. Aangezien smaken en interieurs per gezin en zelfs per persoon verschillen, zijn Bloom wiegjes in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je eenvoudig een mooie wieg vinden die aansluit bij jullie voorkeuren.

Lees minder...
  • Bloom Alma Wieg
    439,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader