Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wiegmatras

Voor een matrasje in de wieg kun je natuurlijk ook terecht bij Babypark. Wil je ook dat jouw kindje heerlijk comfortabel ligt in de wieg, bekijk dan het assortiment wiegmatrasjes in onze webshop. Wij bieden enkel A-merken en bieden die tegen de laagste prijzen. Mocht je binnen 2 weken na aanschaf van het artikel het toch nog ergens anders goedkoper vinden, dan betalen we het verschil terug. Zo betaal je dus nooit teveel. Bekijk ons assortiment en bestel jouw matrasje voor de wieg ook tegen de laagste prijs.

Lees meer...

Assortiment matras wieg

Zo hebben we voor een Leander wieg een op maat gemaakte wiegmatras van hetzelfde merk. Doordat het is gemaakt van druk verlichtend schuim ligt het heerlijk comfortabel. Het is te gebruiken voor kindjes van 0 tot 9 maanden. Het matrasje voor de wieg is gemaakt van polyether en lycocell en wordt geleverd met een wasbare tijk. Een voordeel van het matrasje is dat het ook anti-allergeen is. Doordat deze wiegmatras speciaal is gemaakt voor de Leander wieg heeft het een ovale vorm en meet het 79 x49 cm. Het kan dus niet worden gebruikt in combinatie met andere wiegjes. 

Bestellen matras voor wieg

Het bestellen van het matrasje voor de wieg gaat eenvoudig via de webshop van Babypark. Voor alle bestellingen van 20 euro en daarboven geldt dat de verzending gratis is. Door onze ruime voorraden zijn de artikelen vaak direct uit voorraad leverbaar. Bestel je in dat geval voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Je bent ook altijd welkom in een van onze 10 megastores die je verspreid door heel Nederland kunt vinden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

9 producten

Populariteit
Filteren

9 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader