Wiegmatras

Voor een matrasje in de wieg kun je natuurlijk ook terecht bij Babypark. Wil je ook dat jouw kindje heerlijk comfortabel ligt in de wieg, bekijk dan het assortiment wiegmatrasjes in onze webshop. Wij bieden enkel A-merken en bieden die tegen de laagste prijzen. Mocht je binnen 2 weken na aanschaf van het artikel het toch nog ergens anders goedkoper vinden, dan betalen we het verschil terug. Zo betaal je dus nooit teveel. Bekijk ons assortiment en bestel jouw matrasje voor de wieg ook tegen de laagste prijs.

Lees meer...

Assortiment matras wieg

Zo hebben we voor een Leander wieg een op maat gemaakte wiegmatras van hetzelfde merk. Doordat het is gemaakt van druk verlichtend schuim ligt het heerlijk comfortabel. Het is te gebruiken voor kindjes van 0 tot 9 maanden. Het matrasje voor de wieg is gemaakt van polyether en lycocell en wordt geleverd met een wasbare tijk. Een voordeel van het matrasje is dat het ook anti-allergeen is. Doordat deze wiegmatras speciaal is gemaakt voor de Leander wieg heeft het een ovale vorm en meet het 79 x49 cm. Het kan dus niet worden gebruikt in combinatie met andere wiegjes. 

Bestellen matras voor wieg

Het bestellen van het matrasje voor de wieg gaat eenvoudig via de webshop van Babypark. Voor alle bestellingen van 20 euro en daarboven geldt dat de verzending gratis is. Door onze ruime voorraden zijn de artikelen vaak direct uit voorraad leverbaar. Bestel je in dat geval voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Je bent ook altijd welkom in een van onze 10 megastores die je verspreid door heel Nederland kunt vinden.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Aerosleep Matras Ecolution Pack 40 x 80 cm

  Met het Aerosleep Matras Ecolution Pack 40 x 80 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Ecolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.

  99,95

  69,91

 • Quick view

  Puck Koudschuim Tencel Matras 40 x 80 cm

  Op dit Puck Koudschuim Tencel Matras 40 x 80 cm zal je kindje comfortabel liggen in het 40 x 80 cm wiegje. Het matras is anti allergisch, beschikt over een matrasdikte van 8 cm en voldoet aan de veiligheidsnorm.

  54,99

  49,99

 • Quick view

  Aerosleep Matras Ecolution Pack 50 x 80 cm

  Met het Aerosleep Matras Ecolution Pack 50 x 80 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Ecolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  99,95
 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Pack 50 x 80 cm

  Met het Aerosleep Matras Evolution Pack 50 x 80 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  79,95
 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 40 x 80 cm

  Het Puck Moonlight Matras 40 x 80 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor de meeste wiegjes. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 7 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!

  32,99

  29,99

 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 40 x 90 cm

  Op dit Puck Moonlight Matras 40 x 90 cm zal je kindje aangenaam slapen in de wieg. Het matras is gemaakt van polyether, beschikt over een matrasdikte van 7 cm en goedgekeurd volgens de Europese norm.

  39,-

  34,99

 • Quick view

  Matras Lars Wieg

  Het Matras voor de Lars Wieg is onmisbaar wanneer je je kindje wilt laten slapen in de stijlvolle Lars Wieg. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidseisen en is bovendien comfortabel voor je kindje.

  38,49

  34,99

 • Quick view

  Kidsmill Matras Voor Moses Wieg

  Het Matras voor de Moses Wieg is een onmisbare accessoire wanneer je kindje zal gaan slapen in een schattige Moses Wieg. Het matras is op maat gemaakt voor deze wieg en is comfortabel en veilig voor je kindje.

  21,99

  19,99

 • Quick view

  Pretura Matras Koudschuim 40 x 80 cm

  Het Pretura Matras Koudschuim 40 x 80 cm zorgt voor een goede ondersteuning. De optimale drukverdeling en slaapcomfort zorgt ervoor dat je baby zich goed kan ontspannen.
  65,-
 • Quick view

  Matras Celsius Medical 40 x 80 cm

  Dit Matras Celsius Medical 40 x 80 cm zorgt voor een optimale drukverdeling en slaapcomfort, zodat je baby zich goed kan ontspannen. Het matras reageert op lichaamswarmte en is voorzien van luchtkanalen.
  129,-
 • Quick view

  Babypark Calipore Tencel 3D Matras 40 x 80 cm

  Het Babypark Calipore Tencel 3D Matras 40 x 80 cm is luchtdoorlatend en vochtregulerend. Bovendien is het matras heel eenvoudig te reinigen. De open structuur van dit matras zorgt voor een optimale doorademing.
  69,-
 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Pack 40 x 90 cm

  Met het Aerosleep Evolution Pack 40 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  84,95
 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Pack 40 x 80 cm

  Met het Aerosleep Evolution Pack 40 x 80 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  84,95
13 Resultaten
Trustpilot