Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Aerosleep evolution matras

Of je nu een matras nodig hebt voor een wiegje, ledikant of kinderbed; bij Babypark hebben we een ruime keuze. Allemaal van A-merken natuurlijk zodat je altijd een kwalitatief matras in huis haalt. We hebben matrassen in verschillende prijsklassen zodat je zelf kunt kiezen hoe ver je wilt gaan in deze kwaliteit en de functionaliteit van je matras. Bij Babypark betaal je sowieso de laagste prijs van Nederland, welk matras je ook kiest. Wie op zoek is naar een matras met vele moderne technieken, moet zeker de Aerosleep evolution matras bekijken.

Lees meer...

Aerosleep matras uit Evolution serie

De Aerosleep evolution matrassen bieden ongekende kwaliteit en eigenschappen die het slapen comfortabeler en veiliger maken. Zo beschikt de Aerosleep matras Evolution over een 3D honingraatstructuur met luchtlaagje dat ervoor zorgt dat je kindje kan blijven ademen ook wanneer het per ongeluk op de buik draait. De luchtlaag helpt tevens bij het afvoeren van warmte zodat het je kindje helpt tegen oververhitting. Door de luchtlaag kan ook vocht sneller doordringen naar de absorberende onderlaag zodat het altijd droog ligt. De matrasbeschermer biedt bescherming tegen bacteriën en allergenen en is wasbaar in de wasmachine op 60 graden. De vulling van koudschuim zorgt voor een goede ondersteuning van de nek en ruggengraat. We hebben diverse packs beschikbaar bestaande uit het matras en de matrasbeschermer. Er zijn verschillende formaten en diktes beschikbaar. Zo hebben we bijvoorbeeld matrassen met een dikte van 12 cm.

Aerosleep Evolution matras kopen

Je kunt de Aerosleep evolution matrassen komen voelen in onze megastores. Hier vind je ook onze verkoopspecialisten die je meer kunnen vertellen over de werking van het matras. Je kunt de modellen ook in de webshop bestellen en ophalen bij een van onze megastores. Voor het besparen van verzendkosten hoef je dat niet te doen want verzending is gratis voor bestellingen vanaf 20 euro. En bestel je voor 23:59 uur dan verzenden we nog dezelfde werkdag zodat je kindje de volgende dag al comfortabel slaapt op het nieuwe matras.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Oval loader