Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Matrassen

Babymatras 70x140cm

Een babymatras 70x140cm is geschikt voor een extra groot babybed. Dit formaat zit tussen een standaard babybed en een peuterbed in. Op Babypark.nl vind je babymatrassen in allerlei verschillende afmetingen. Het ruime assortiment matrassen bestaat uit een variatie van diverse maten en materialen. Als je een babybedje van 70x140cm gekozen hebt voor je kindje vind je op deze pagina vast een babymatras dat bij jouw wensen past. Bij ieder babymatras vind je een productbeschrijving met meer informatie.

Lees meer...

Maak het babymatras compleet met een hoeslaken

Om een baby matras compleet te maken shop je bij Babypark eenvoudig hoeslakens in 70x140cm. Als je deze tegelijk met het babymatras uitzoekt heb je in één keer een compleet pakket voor het babybedje. In ons ruime assortiment zit er vast een kleurtje bij dat past bij de babykamer. Tip: kies voor ademende materialen zoals bijvoorbeeld bamboe. De baby matrassen van Babypark hebben een extra ademend tijk. Door te kiezen voor een hoeslaken van dit materiaal kun je hier optimaal van profiteren.

Babymatras 70x140cm bestellen op Babypark.nl

Via deze pagina kun je heel eenvoudig een babymatras voor jouw kindje online bestellen. Shop je een matras voor jouw kindje liever in één van onze megastores? Dan kan dat natuurlijk ook. Matrassen zijn meestal alleen als showmodel aanwezig in onze winkels. Dat betekent dat het door jou gekozen 70x140 babymatras altijd bij jou thuis geleverd wordt, ook als je het in de winkel bestelt. Bij bezorging kun je altijd voorkeur opgegeven voor een bepaalde dag zodat jouw bestelling met het babymatras altijd wordt geleverd wanneer het jou goed uitkomt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

12 producten

Populariteit
Filteren

12 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader