Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Stokke matras sleepi

Babypark heeft een uitgebreid assortiment matrassen. Hoewel allemaal van goede kwaliteit is het ene matras het andere niet. Zo zijn er tegenwoordig heel wat technieken en opties beschikbaar. Een merk dat altijd voorop loopt, is het Noorse Stokke. Bij Babypark hebben we bijvoorbeeld de Stokke sleepi matrassen beschikbaar die veel comfort bieden voor jouw kleine. Door onze laagsteprijsgarantie is het ook prettig voor de portemonnee omdat je er nooit teveel voor betaalt.

Lees meer...

Assortiment Stokke Sleepi matrassen

We hebben de matrassen in ledikantformaat (70 x 122 cm) met een dikte van 9 cm maar ook voor een juniorbed van 74 x 166 cm waarbij de matras een dikte heeft van 12 cm. Voor beide matrassen geldt dat ze gemaakt zijn van duurzaam polyurethaanschuim. Dit biedt elastische en druk verlagende eigenschappen. De groeven aan de onderkant van het matras zorgen voor een optimale luchtstroom. De afneembare matrashoes is van zacht en gewatteerd katoen. Het matras voldoet aan de Oeko-Tex standaard 100 en is CertiPUR gecertificeerd en voldoet tevens aan de EN 16890:2017 normering.

Stokke sleepi matras kopen

Je kunt de Stokke matras uit de Sleepi serie in een van onze megastores komen bekijken. Dan kun je voelen hoe zacht het matras is. Je vindt een overzicht van al onze megastores op onze website. Onze verkoopspecialisten kunnen je alles vertellen over het Stokke Sleepi matras en waar je op moet letten wanneer je een matras voor je kindje koopt. Uiteraard is het ook mogelijk om het direct vanuit onze webshop te bestellen. Doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde (werk)dag mits op voorraad. Je kindje kan er dan de volgende dag al heerlijk op wegdromen. Bestellingen vanaf 20 euro worden kosteloos geleverd.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader