Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wiegen

Mozes wiegen

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Mozes wiegen. Deze wiegen zijn vaak van riet, rotan of materiaal dat hierop lijkt. Het is eigenlijk een soort Mozes mand voor een baby. Af en toe ziet een Mozes wieg er heel anders uit, zoals de Shnuggle wieg. Overigens heeft ook deze wieg een mooie, klassieke uitstraling. Een Mozes wieg is een echte aanrader voor iedereen die een hele sfeervolle wieg wil hebben die in elk interieur past. In de meeste gevallen heeft een Mozes wieg handvaten en kun je deze gemakkelijk meenemen. Je kunt de wieg dus gemakkelijk bij vrienden of op je vakantieadres gebruiken. Het is niet aan te bevelen om de wieg te gebruiken om je kindje in te vervoeren. Vaak kun je bij een Mozeswieg een standaard kopen om de wieg op te zetten.

 

Lees meer...

Mozeswieg met bekleding

Meestal is een Mozeswieg vanbinnen bekleed. Bij de aankoop van een Mozeswieg zit in veel gevallen ook een matrasje inbegrepen. Maar informatie hierover vind je in de uitgebreide productbeschrijving. Vaak is de bekleding van wit of grijs katoen. Soms kun je kiezen welke kleur bekleding je wilt hebben. In een enkel geval is de bekleding van een Mozeswieg bedrukt met motiefjes. Bij veel Mozeswiegen kun je de bekleding eraf halen en uitwassen in de wasmachine.

Mozes wieg met standaard

Veel Mozeswiegen zijn verkrijgbaar met een speciale standaard waarop deze wieg precies past. Koop je bij de Mozes wieg een standaard, dan kun je deze als een gewone wieg gebruiken. Jouw uitgekozen Mozes mand voor een baby of Mozes wieg bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen jouw aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle levering, maar ook van de Laagste Prijsgarantie.Lees minder...

Filters

Inclusief matras
Inklapbaar
Prijs
Wielen
Filteren

8 producten

Populariteit
 • Snuz Natural Knitted Moses Wieg met Matras
  129,95 Adviesprijs 0,-
 • Shnuggle Wieg
  99,99 Adviesprijs 0,-
 • Metallbude Moses Wieg
  89,99 Adviesprijs 0,-
 • Kidsmill Moses Wieg + Standaard - Bekleding Incl. Hemel
  460,97 Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  8 producten

  Populariteit
  Oval loader