Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wiegen

Hangwiegen

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment hangwiegen. Een hangwieg is heel fijn voor je kindje. Je kunt de wieg zachtjes heen en weer schommelen, zodat je kindje helemaal tot rust komt. Het schommelen komt voor de kleine heel vertrouwd over en doet hem of haar denken aan de baarmoeder. De Leander wieg is een hangwieg van ecotex katoen dat bestand is tegen de wasmachine. Je kunt de Leander wieg zelfs uitwassen op maximaal 60 graden. Dat is ideaal, want de wieg kan al snel vies worden. De Leander wieg heeft een mooie ovale vorm. Door deze ovale vorm omsluit de wieg je kindje heel mooi, wat je kindje een gevoel van geborgenheid geeft.

 

Lees meer...

Een hangwieg in een kleine ruimte

Veel van onze hangwiegen nemen weinig ruimte in beslag. Hierdoor is een hangwieg ook heel handig voor gebruik in een kleine ruimte. Een hangwieg is meestal op te hangen aan een draagbalk aan het plafond. Een hangwieg wordt meestal geleverd inclusief ophanghaak. Dit soort specifieke informatie vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Een Leander hangwieg op een standaard

De Leander hangwieg is niet alleen te gebruiken als hangwieg. Je kunt deze ook vastzetten op een speciale wiegstandaard. Deze is los verkrijgbaar. De Leander wieg heeft een mooie, Scandinavische uitstraling. Dit komt door het gebroken witte katoen in combinatie met het geborstelde staal. De Leander Wieg ziet er heel sfeervol uit en past heel goed in de meeste interieurs. Bestel vandaag nog een hangwieg online via onze webshop en profiteer van onze Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen de hangwieg zo snel mogelijk bij je thuis op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij contact met je op over een leverafspraak. Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Moonboon Organic Babyhangmat
    199,- Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader