Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Koelbijtring

Wanneer de tandjes van jouw kindje door beginnen te komen dan kan dat nogal pijnlijk zijn. Er zijn verschillende aanwijzingen dat de tandjes door beginnen te komen: Is je kindje huilerig, wil het graag ergens op sabbelen, heeft het gezwollen tandvlees, kwijlt het vaak en/of eet je kindje minder goed? Dan kan dit allemaal duiden op tandjes die doorbreken. Door het gebruik van een bijtring kan de pijn worden verlicht door de tegendruk die het biedt. Daarnaast kan het ook helpen met het doorbreken van de tandjes door het tandvlees. Bij Babypark hebben we verschillende bijtringen beschikbaar waaronder ook een koel bijtring voor je baby. Bij Babypark bestel je de baby koelbijtring tegen de laagste prijzen van Nederland dankzij onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Baby koelbijtring voor extra verlichting pijn

Bij een koelbijtring heeft de bijtring een koelelement wat helpt bij het verdoven van de pijn. Je legt de bijtring dan even in de koelkast (niet vriezer). Zo hebben we bijtringen met Sophie de Giraf in het design verwerkt. De vormgeving is niet enkel esthetisch maar ook praktisch want je kindje kan ook eenvoudig het gedeelte vasthouden wat niet is gekoeld. De koelbijtringen zijn gemaakt van hoogwaardig plastic en geschikt vanaf zo’n 3 maanden. Rond de 4e maand kunnen de meeste kindjes ook goed iets vasthouden en vanaf 4 maanden kunnen de eerste tandjes door komen (vaak tussen de 4-7 maanden).

Bestellen koel bijtring voor je baby

Bestel je koelbijtring eenvoudig via de webshop van Babypark. Doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag en heb je het de volgende dag in huis. Of kom gezellig langs bij een van onze megastores. We hebben verschillende megastores verspreid door heel Nederland. De adresgegevens staan op de website vermeld.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Populariteit
  • Nijntje 3 Fases Bijtring
    5,59 Adviesprijs 0,-
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader