Tiamo rammelaars

 

Geef je kindje een leuke Tiamo rammelaar. Alle Tiamo rammelaars uit ons assortiment zien er heel vrolijk uit. De meeste baby’s zijn dol op zo'n rammelaar. Wat is er leuker voor een baby dan lekker met een Tiamo rammelaar te rammelen? Tiamo rammelaars zijn ook leuk om weg te geven als kraamcadeau.

 

Lees meer...

Tiamo rammelaars van zachte materialen

De meeste Tiamo rammelaars zijn gemaakt van zachte materialen. Vooral voor de allerkleinsten is het heel fijn als een rammelaar lekker zacht aanvoelt. Meestal zijn deze Tiamo rammelaars prima uitwasbaar in de wasmachine. Bekijk voor specifieke details de uitgebreide productbeschrijvingen op onze website.

 

Goed voor de ontwikkeling

Tiamo geeft zijn rammelaars vaak veel verschillende kleuren mee. Sprekende kleuren stimuleren immers de zintuigen van je kindje. Door het rammelen leert je kindje geluiden ontdekken en leert het ook deze geluiden in gang te zetten. Een Tiamo rammelaar is dus heel leerzaam voor je kindje. Bestel vandaag nog een leuke Tiamo rammelaar online via onze webshop!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Tiamo Balletmuis Ringrammelaar

  De Tiamo Balletmuis Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Lou-Lou Ringrammelaar

  De Tiamo Lou-Lou Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Egel Ringrammelaar

  De Tiamo Egel Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Foxy Fox Ringrammelaar

  De Tiamo Foxy Fox Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,95
 • Quick view

  Tiamo Hertje Ringrammelaar

  De Tiamo Hertje Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
5 Resultaten