Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Rammelaars

Rammelaars

Happy Horse rammelaars

 

Rond de 3 maanden kan je je kindje een rammelaar geven. Met een rammelaar stimuleer je de hand-oogcoördinatie van je kindje, het leert om iets vast te pakken en weer los te laten. Ook leert het om een voorwerp van de ene naar de andere hand te verplaatsen. Verder leert je kindje door een rammelaar wat oorzaak en gevolg betekent; je kindje schudt met de rammelaar wat als gevolg heeft dat je kindje een rammelend geluid hoort. Bij Babypark zijn er diverse leuke rammelaars verkrijgbaar, er zit er vast wel eentje tussen die je kindje leuk zal vinden.

 

Lees meer...

Hoog knuffelgehalte met Happy Horse rammelaars

Happy Horse heeft naast mooie Happy Horse knuffels ook Happy Horse rammelaars in haar collectie. De Happy Horse rammelaars hebben door de zachte stoffen waarvan ze gemaakt zijn een hoog knuffelgehalte. Er zijn Happy Horse rammelaars in ringvorm maar ook Happy Horse rammelaars waarbij de oren of armen als een ringvorm dienen. De Happy Horse rammelaars zijn verkrijgbaar in vele diersoorten zoals leeuwtjes, muisjes maar ook bijvoorbeeld de bekende oranje kater: Dikkie Dik. Het meest bekende diersoort van Happy Horse is toch het konijntje met de lange oortjes en pootjes. De Happy Horse rammelaars zijn wasbaar op 30°C in de wasmachine en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Een Happy Horse rammelaar is ook heel erg geschikt om te geven als kraamcadeau.

 

Over Happy Horse

Het merk Happy Horse is opgericht in 1963 door de gebroeders Schnitzler. De broers zijn begonnen met het importeren van pyjamazakken uit Japan naar Nederland. De collectie heeft zich uitgebreid met poppen en knuffels naar eigen ontwerp. Happy Horse heeft zich hiermee op de kaart gezet als een toonaangevend Nederlands label van knuffeldieren. Babypark heeft een ruime collectie aan Happy Horse producten, op de website vind je de actuele voorraad en prijzen. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
  • Happy Horse Rabbit Richie Rammelaar
    11,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader