Rammelaars

In elk huishouden met een kindje vind je wel een rammelaar. Rammelaars zijn waarschijnlijk al duizenden jaren oud, ze werden namelijk ook al gebruikt in de tijd van de Egyptenaren en Grieken. Vanaf een maand of 3 leert je kindje iets vast te pakken en los te laten, dit is dan ook het moment om een rammelaar te introduceren.

Lees meer...

Tips voor de aankoop en het gebruik van een rammelaar

Bij de aankoop van een rammelaar is het belangrijk dat je er eentje kiest die zo groot is dat je kindje ‘m met beide handjes kan vastpakken. Je kan je kindje dan vervolgens leren om de rammelaar van de ene naar de andere hand te bewegen, zo leert hij of zij hoe het iets moet verplaatsen. Verder kan je met een rammelaar je kindjes hand-oogcoördinatie oefenen. Houd bijvoorbeeld een speeltje voor zijn of haar neus en schud ermee. Je zult zien dat je kindje de rammelaar probeert te pakken. Of leg de rammelaar in het handje van je kindje en laat hem of haar ermee schudden en vraag of hij of zij ook een geluidje heeft gehoord. Zeg daarna dat je kindje zelf het geluid maakt. Zo benadruk je oorzaak en gevolg en zal je kindje het schudden met de rammelaar nog een keer willen proberen.

Verschillende soorten rammelaars

Bij Babypark zijn er verschillende soorten rammelaars te koop in allerlei formaten, kleuren en materialen. Zo heb je rammelaars van hout, plastic en stof. Er zijn rammelaars van bekende kinderfiguren zoals Nijntje, of Woezel en Pip, maar ook rammelaars met alleen kleuren en vormen. Er is in ieder geval genoeg keus! Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
136 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Done by Deer Rammelaar Raffi Raspberry

  Met deze Done by Deer rammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf 3 maanden.

  13,95

  9,77

 • Quick view

  Done by Deer Raffi Rammelaar Blue

  Met deze Done by Deer Raffi Rammelaar Blue kan je kindje lekker knuffelen en erin knijpen, zodat Nozo gaat piepen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf 3 maanden.

  13,95

  6,99

 • Quick view

  Little Dutch Houten Rammelaar Roller

  Met deze Little Dutch Houten Rammelaar Roller vermaakt je kindje zich urenlang! De bel in de rammelaar stimuleert bovendien meerdere zintuigen.
  5,95
 • Quick view

  Baby's Only Olifant Houten Rammelaar

  De Baby's Only Olifant Houten Rammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Geschikt vanaf de geboorte.
  9,95
 • Quick view

  Bright Starts Tug Tunes Pip

  De Bright Starts Tug Tunes Pip is een pluche speeltje wat vier melodieën af kan spelen. Dit speeltje wat erg handig is voor onderweg kan aan de autostoel, kinderwagen of buggy gehangen worden. Geschikt vanaf de geboorte.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  BamBam Houten Rammelaar

  Met deze Bambam Houten Rammelaar maakt je kleintje er een feestje van! De Rammelaar is te gebruiken vanaf 18 maanden en verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.
  11,95
 • Quick view

  Playgro Activity Rammelaar Clip Clop Clopette

  Met de Playgro Activity Rammelaar Clip Clop Clopette kan je kindje zich prima vermaken. Het speeltje is voorzien van rammelaars, kralen en kreuk geluidjes. Verder is het speeltje gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,99
 • Quick view

  Playgro Click And Twist Rammelaar

  De Playgro Click And Twist Rammelaar is een rammelaar en bijtring in één. De rammelaar is voorzien van vrolijke kleurtjes en structuren. Je kindje kan er op kauwen en het speeltje schudden, buigen en draaien.
  6,99
 • Quick view

  Infantino GoGaga Olifant Rammelaar

  De Infantino GoGaga Olifant Rammelaar is een bijtring en rammelaar inéén. De verschillende texturen en kleuren dragen bij aan de ontwikkeling van het kindje. Met dit speeltje hoeft je kindje zich nooit meer te vervelen.

  19,99

  17,95

 • Quick view

  Cam Cam Giraf Rammelaar

  Met de Cam Cam giraf rammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is gemaakt van zacht en duurzaam en geschikt vanaf de geboorte
  17,-
 • Quick view

  Playgro Dingly Dangly Curly The Monkey

  Speeltje voor aan de buggy, wandelwagen of autostoel. Makkelijk te bevestigen met een clip. Voorzien van een rammelaar en bijtring.

  10,99

  10,95

 • Quick view

  Infantino GoGaga Shake & Spin Rammelaar

  Deze leuke Infantino GoGaga Shake & Spin Rammelaar is voorzien van ringen, balletjes en een spiegeltje. De verschillende texturen en vrolijke kleuren dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  4,99
 • Quick view

  Tiamo Balletmuis Ringrammelaar

  De Tiamo Balletmuis Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Cam Cam Zwaan Rammelaar Off White

  Met de Cam Cam zwaan rammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  18,-
 • Quick view

  Benbat Multi Skills Travel Fairy Speeltje

  Het Benbat Multi Skills Travel Fairy Speeltje is een echte kindervriend. Je kunt het vrolijke en vermakelijke speeltje eenvoudig bevestigen aan een kinderwagen of autostoeltje zodat het overal mee naartoe kan.
  14,99
 • Quick view

  Tiamo Lou-Lou Ringrammelaar

  De Tiamo Lou-Lou Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
136 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6