Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Rammelaars

Rammelaars

Sophie de Giraf rammelaars

 

Laat je kindje vanaf 3 maanden met een rammelaar spelen, hiermee stimuleer je de hand-oogcoördinatie van je kindje. Door het schudden van een rammelaar ontstaat er een rammelend geluidje, hierdoor leert je kindje ook wat oorzaak en gevolg is. Bij Babypark zijn er diverse leuke rammelaars verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Een Sophie de Giraf rammelaar als bijtrammelaar

Sophie de Giraf is in babyland heel bekend. Vooral de Sophie de Giraf knuffels en bijtspeeltjes van rubber zijn erg in trek. Sophie de Giraf rammelaars zijn eigenlijk bijtrammelaars, een Sophie de Giraf rammelaar is voorzien van verschillende onderdelen om op te bijten bij doorkomende tandjes en verzacht het tandvlees van je kindje. Een Sophie de Giraf rammelaar heeft prikkelende kleuren en is door je kindje makkelijk beet te pakken door een ringvorm. De meeste Sophie de Giraf rammelaars bevatten in de ring nog kleine balletjes die geschud kunnen worden.

 

Over Sophie de Giraf

Het eerste Sophie de Giraf bijtspeeltje is gemaakt in 1961 van 100% natuurlijk rubber en vrij van PVC, BPA en andere weekmakers. Sinds dat Sophie de Giraf op de markt is, is ze niet meer weg te denken in babyland. Naast het bijtspeeltje zijn in de loop van de tijd nog vele andere producten van Sophie de Giraf op de markt gekomen. Zo zijn er Sophie de Giraf boekjes, Sophie de Giraf knuffels, Sophie de Giraf knuffeldoekjes en Sophie de Giraf fopspenen. Op de website vind je de actuele producten van Sophie de Giraf. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
Filteren

2 producten

Populariteit
Oval loader