Done by Deer rammelaars

 

Wanneer je je kindje een rammelaar geeft prikkel je zijn of haar zintuigen. Door het gebruik van een rammelaar ontwikkelt je kindje een juiste hand-oogcoördinatie. Hij of zij zal zijn of haar best doen om de rammelaar van de ene naar de andere hand te verplaatsen. Babypark heeft vele rammelaars in het assortiment in verschillende kleuren, materialen en vormen.

 

Lees meer...

Fijne stoffen Done by Deer rammelaars

De rammelaars van Done by Deer zijn gemaakt van 100% katoen en hebben veel weg van een normale knuffel. Done by Deer rammelaars zijn te herkennen aan de gestreepte stoffen die Done by Deer in haar producten gebruikt en de bekende Done by Deer figuurtjes, zoals een neushoorn, een giraffe of een miereneter. Ook zijn er Done by Deer rammelaars die de vorm van een spiegel hebben en waarmee kindjes zichzelf in de spiegel kunnen bekijken. De Done by Deer rammelaars zijn geschikt voor kindjes vanaf 3 maanden.

 

Over Done by Deer

Done by Deer is opgericht 2014 en is een Deens merk. Done by Deer heeft haar collectie ingedeeld in 6 productgroepen, namelijk meet and eat, sleepy time, cozy care, entertain me, play around en make my room. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Done by Deer te verkrijgen zoals, Done by Deer opbergdozen- en manden, Done by Deer eet- en drinkgerei, Done by Deer koffersets en Done by Deer babynestjes. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Done By Deer Jelly Rammelaar

  Deze Done By Deer Jelly Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  18,95
 • Quick view

  Done By Deer Wally Rammelaar Blue

  Deze Done By Deer Wally Rammelaar Blue is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,95
 • Quick view

  Done by Deer Raffi Rammelaar

  Deze vrolijke Done by Deer Raffi Rammelaar is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,95
 • Quick view

  Done By Deer Raffi Rammelaar Mustard

  Deze Done By Deer Raffi Rammelaar Mustard is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,95
 • Quick view

  Done By Deer Nozo Rammelaar Powder

  Deze Done by Deer Raffi Rammelaar Powder is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,95
 • Quick view

  Done by Deer Lalee Rammelaar Sand

  De vrolijke Done by Deer Lalee Rammelaar Sand is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,95
 • Quick view

  Done By Deer Lalee Rammelaar Sand

  Deze Done By Deer Lalee Rammelaar Sand is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,95
 • Quick view

  Done By Deer Elphee Rammelaar Blue

  Deze Done By Deer Elphee Rammelaar Blue is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,95
 • Quick view

  Done By Deer Croco Rammelaar Green

  Deze Done By Deer Croco Rammelaar Green is een echte kindervriend. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van een rammeltje en een leuke piep als je erop duwt.
  13,95
9 Resultaten
Trustpilot