Nijntje rammelaars

 

Een zachte rammelaar is voor de eerste 3 maanden van je kindje geschikt als knuffeltje, na 3 maanden zal je kindje actiever met de rammelaar omgaan. Vanaf 3 maanden ontwikkelt je kindje namelijk zijn of haar hand-oogcoördinatie. Het leert om dingen vast te pakken en weer los te laten. Bij Babypark vind je diverse rammelaars voor je kindje.

 

Lees meer...

Hoog knuffelgehalte met de Nijntje rammelaars

Nijntje, wie kent dit konijntje nu niet? Ze is geliefd bij heel veel kindjes. Van Nijntje zijn er hele leuke rammelaars te koop in verschillende soorten, zo heb je gebreide Nijntje ringrammelaars, Nijntje knuffelrammelaars, houten Nijntje rammelaars of Nijntje rammelaars in de vorm van een bal. Alle Nijntje rammelaars, (behalve de houten Nijntje rammelaars), zijn geschikt voor de handwas. De Nijntje rammelaars zijn verkrijgbaar in vele kleurtjes zoals roze, mint, blauw en grijs en hebben een zeer hoog knuffelgehalte.

 

Over Nijntje

Het konijntje Nijntje Pluis is bedacht in 1955 door Dick Bruna en is over de hele wereld bekend. Bij Babypark heb je diverse producten van Nijntje te koop zoals Nijntje boekjes, Nijntje knuffels, Nijntje speelgoed, maar ook Nijntje speelkisten, Nijntje opbergzakken en Nijntje nachtlampjes. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van Nijntje. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje ABC Ringrammelaar

  Met de Nijntje ABC Ringrammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Ringrammelaar Mint

  Met de Nijntje Safari Ringrammelaar Mint kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Balrammelaar Mint

  Met de Nijntje Safari Balrammelaar Mint kan je kindje lekker spelen. De balrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  6,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Knuffelrammelaar

  De Nijntje ABC Knuffelrammelaar is een speeltje wat je kindje lekker zoet houdt. Als je kindje het heen en weer schudt maakt het een rammelend geluid. Het heeft een afmeting van 20 cm.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Rammelaar Zilver

  Met deze Nijntje Rammelaar vermaakt je kindje zich urenlang! De bel in de rammelaar stimuleert bovendien meerdere zintuigen.
  5,99
 • Quick view

  Nijntje ABC Rammelaar

  Met de Nijntje ABC Rammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  4,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Houten Ringrammelaar Roze

  Met de Nijntje Safari Houten Ringrammelaar Roze kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Rammelaar Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  4,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Knuffelrammelaar Mint

  De Nijntje Safari Knuffelrammelaar Mint is een speeltje wat je kindje lekker zoet houdt. Als je kindje het heen en weer schudt maakt het een rammelend geluid.
  7,95
10 Resultaten