Sebra rammelaars

 

Vanaf 3 maanden leert je kindje om iets vast te pakken en los te laten, een rammelaar kan je kindje hierbij helpen. Met een rammelaar leert je kindje om iets van de ene naar de andere hand te verplaatsen en wanneer je met de rammelaar gaat schudden zal je kindje zeer verbaasd zijn dat er een geluidje te horen is. Bij Babypark zijn er vele rammelaars verkrijgbaar in verschillende soorten, materialen en kleuren.

 

Lees meer...

Lieve gebreide Sebra rammelaars

Sebra heeft rammelaars in haar collectie die een gebreide structuur hebben. De Sebra rammelaars zijn gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende vormen zoals een konijntje, een paddenstoel of een koe. Sommige Sebra rammelaars hebben een houten ring waaraan je kindje de Sebra rammelaar kunt vastpakken. De Sebra rammelaars zijn zacht en kunnen ook als knuffeltje worden gebruikt. De zintuigen van je kindje zullen door het rammelen van een Sebra rammelaar geprikkeld worden.

 

Over Sebra

Het merk Sebra is van oorsprong een Deens bedrijf en bestaat al sinds 2004. Sebra staat bekend om het gebruik van klassieke handwerktechnieken, zoals haken en breien. Naast rammelaars heeft Sebra nog andere producten in haar collectie zoals, Sebra knuffels, Sebra muurstickers, Sebra drink- en eetgerei en Sebra waskussens. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van Sebra. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Morgan The Octopus Ringrammelaar Rusty Red

  De Sebra Morgan The Octopus Ringrammelaar Rusty Red is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  21,95
 • Quick view

  Sebra Bluebell The Bunny Ringrammelaar Dreamy Lavender

  De Sebra Bluebell The Bunny Ringrammelaar Dreamy Lavender is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  21,95
 • Quick view

  Sebra Boat Ringrammelaar Ocean Dive Navy

  De Sebra Boat Ringrammelaar Ocean Dive Navy is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft geluidjes die je kindje interessant zal vinden. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  21,95
 • Quick view

  Sebra Bluebell The Bunny Rammelaar Morning Cloud Pink

  Deze Sebra Bluebell The Bunny Rammelaar Morning Cloud Pink is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van leuke geluidjes.
  17,95
 • Quick view

  Sebra Marion The Whale Rammelaar Ocean Dive Navy

  Deze Sebra Marion The Whale Rammelaar Ocean Dive Navy is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van schattige geluidjes.
  17,95
 • Quick view

  Sebra Rammelaar Dinosaurus

  Met de gehaakte Sebra Rammelaar Dinosaurus kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en ideaal voor kleine handjes. Geschikt vanaf de geboorte.
  17,95
 • Quick view

  Sebra Milo The Bear Ringrammelaar Twig Brown

  De Sebra Milo The Bear Ringrammelaar Twig Brown is ideaal als bijtring en speeltje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,-
 • Quick view

  Sebra Hertje Ringrammelaar

  Met de gehaakte Sebra Hertje Ringrammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is al geschikt vanaf de geboorte, voelt door het materiaal heerlijk zacht aan en is ideaal voor kleine handjes.
  21,95
 • Quick view

  Sebra Triton The Turtle Rammelaar Seaweed Green

  Deze Sebra Triton The Turtle Rammelaar Seaweed Green is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van schattige geluidjes.
  17,95
 • Quick view

  Sebra Sika The Deer Rammelaar Yellow

  Deze Sebra Sika The Deer Rammelaar Yellow is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van schattige geluidjes.
  18,-
 • Quick view

  Sebra Sparky The Fox Ringrammelaar

  De Sebra Sparky The Fox Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,-
 • Quick view

  Sebra Bliss The Bird Rammelaar Misty Rose

  Deze Sebra Bliss The Bird Rammelaar Misty Rose is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van schattige geluidjes.
  18,-
 • Quick view

  Sebra Dino Ringrammelaar

  De Sebra Milo The Bear Ringrammelaar Twig Brown is ideaal als bijtring en speeltje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  21,95
 • Quick view

  Sebra Blinky The Owl Rammelaar Raindrop Grey

  Deze Sebra Blinky The Owl Rammelaar Raindrop Grey is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van schattige geluidjes.
  18,-
14 Resultaten