Sebra rammelaars

 

Vanaf 3 maanden leert je kindje om iets vast te pakken en los te laten, een rammelaar kan je kindje hierbij helpen. Met een rammelaar leert je kindje om iets van de ene naar de andere hand te verplaatsen en wanneer je met de rammelaar gaat schudden zal je kindje zeer verbaasd zijn dat er een geluidje te horen is. Bij Babypark zijn er vele rammelaars verkrijgbaar in verschillende soorten, materialen en kleuren.

 

Lees meer...

Lieve gebreide Sebra rammelaars

Sebra heeft rammelaars in haar collectie die een gebreide structuur hebben. De Sebra rammelaars zijn gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende vormen zoals een konijntje, een paddenstoel of een koe. Sommige Sebra rammelaars hebben een houten ring waaraan je kindje de Sebra rammelaar kunt vastpakken. De Sebra rammelaars zijn zacht en kunnen ook als knuffeltje worden gebruikt. De zintuigen van je kindje zullen door het rammelen van een Sebra rammelaar geprikkeld worden.

 

Over Sebra

Het merk Sebra is van oorsprong een Deens bedrijf en bestaat al sinds 2004. Sebra staat bekend om het gebruik van klassieke handwerktechnieken, zoals haken en breien. Naast rammelaars heeft Sebra nog andere producten in haar collectie zoals, Sebra knuffels, Sebra muurstickers, Sebra drink- en eetgerei en Sebra waskussens. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van Sebra. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Hertje Ringrammelaar

  Met de gehaakte Sebra Hertje Ringrammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is al geschikt vanaf de geboorte, voelt door het materiaal heerlijk zacht aan en is ideaal voor kleine handjes.
  17,95
 • Quick view

  Sebra Panda Ringrammelaar

  Met de gehaakte Sebra Panda Ringrammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is al geschikt vanaf de geboorte, voelt door het materiaal heerlijk zacht aan en is ideaal voor kleine handjes.
  17,95
 • Quick view

  Sebra IJsbeer Ringrammelaar

  Met de gehaakte Sebra IJsbeer Ringrammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is al geschikt vanaf de geboorte, voelt door het materiaal heerlijk zacht aan en is ideaal voor kleine handjes.
  17,95
11 Resultaten