Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Rammelaars

Rammelaars

Trixie rammelaars

 

Meestal is een rammelaar het eerste babyspeeltje van je kindje. Je kindje grijpt naar een rammelaar en krijgt als verrassing een geluidje. Een rammelaar leert je kindje om een verband te ontdekken (oorzaak en gevolg) tussen het oppakken van de rammelaar en het geluidje. Bij Babypark zijn er vele verschillende leuke rammelaars verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Zachte Trixie rammelaars

Trixie heeft leuke en vrolijke rammelaars in haar collectie. Zo heeft Trixie op dit moment rammelaars in de vorm van een giraffe. De Trixie rammelaar is gemaakt van 100% katoen en geeft naast een rammelend geluidje ook een piepgeluidje als je kindje op de Trixie rammelaar duwt. De Trixie rammelaar is zo ontworpen dat deze ideaal is voor kleine baby- en kinderhandjes om vast te grijpen.

 

Over Trixie

Het merk Trixie komt uit België en is een fris en jong label voor baby’s, peuters en kleuters. Het assortiment van Trixie bestaat uit allerlei textielproducten voor bedtijd, badtijd en etenstijd. Trixie producten zien er leuk uit door de originele en kleurrijke prints. Bij Babypark zijn er naast de Trixie rammelaars ook andere producten van Trixie verkrijgbaar zoals Trixie slaapzakken, Trixie autostoelhoezen, Trixie dekens en Trixie pyjama’s. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

27 producten

Populariteit
 • Trixie Houten Rammelaar
  5,36 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Trixie Rabbit Pure Rammelaar
  7,17 Adviesprijs 0,-
Filteren

27 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader