Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Rammelaars

Rammelaars

Nijntje rammelaars

 

Een zachte rammelaar is voor de eerste 3 maanden van je kindje geschikt als knuffeltje, na 3 maanden zal je kindje actiever met de rammelaar omgaan. Vanaf 3 maanden ontwikkelt je kindje namelijk zijn of haar hand-oogcoördinatie. Het leert om dingen vast te pakken en weer los te laten. Bij Babypark vind je diverse rammelaars voor je kindje.

 

Lees meer...

Hoog knuffelgehalte met de Nijntje rammelaars

Nijntje, wie kent dit konijntje nu niet? Ze is geliefd bij heel veel kindjes. Van Nijntje zijn er hele leuke rammelaars te koop in verschillende soorten, zo heb je gebreide Nijntje ringrammelaars, Nijntje knuffelrammelaars, houten Nijntje rammelaars of Nijntje rammelaars in de vorm van een bal. Alle Nijntje rammelaars, (behalve de houten Nijntje rammelaars), zijn geschikt voor de handwas. De Nijntje rammelaars zijn verkrijgbaar in vele kleurtjes zoals roze, mint, blauw en grijs en hebben een zeer hoog knuffelgehalte.

 

Over Nijntje

Het konijntje Nijntje Pluis is bedacht in 1955 door Dick Bruna en is over de hele wereld bekend. Bij Babypark heb je diverse producten van Nijntje te koop zoals Nijntje boekjes, Nijntje knuffels, Nijntje speelgoed, maar ook Nijntje speelkisten, Nijntje opbergzakken en Nijntje nachtlampjes. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van Nijntje. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
  • Nijntje Fluffy Rammelaar
    5,- Adviesprijs 0,-
  • Nijntje Rammelaar Met Bijtring
    4,79 Adviesprijs 0,-
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader