Nijntje rammelaars

 

Een zachte rammelaar is voor de eerste 3 maanden van je kindje geschikt als knuffeltje, na 3 maanden zal je kindje actiever met de rammelaar omgaan. Vanaf 3 maanden ontwikkelt je kindje namelijk zijn of haar hand-oogcoördinatie. Het leert om dingen vast te pakken en weer los te laten. Bij Babypark vind je diverse rammelaars voor je kindje.

 

Lees meer...

Hoog knuffelgehalte met de Nijntje rammelaars

Nijntje, wie kent dit konijntje nu niet? Ze is geliefd bij heel veel kindjes. Van Nijntje zijn er hele leuke rammelaars te koop in verschillende soorten, zo heb je gebreide Nijntje ringrammelaars, Nijntje knuffelrammelaars, houten Nijntje rammelaars of Nijntje rammelaars in de vorm van een bal. Alle Nijntje rammelaars, (behalve de houten Nijntje rammelaars), zijn geschikt voor de handwas. De Nijntje rammelaars zijn verkrijgbaar in vele kleurtjes zoals roze, mint, blauw en grijs en hebben een zeer hoog knuffelgehalte.

 

Over Nijntje

Het konijntje Nijntje Pluis is bedacht in 1955 door Dick Bruna en is over de hele wereld bekend. Bij Babypark heb je diverse producten van Nijntje te koop zoals Nijntje boekjes, Nijntje knuffels, Nijntje speelgoed, maar ook Nijntje speelkisten, Nijntje opbergzakken en Nijntje nachtlampjes. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van Nijntje. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
6 Resultaten
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Flowers Ringrammelaar

  Met deze stijlvolle Nijntje Vintage Flowers Ringrammelaar kan je kindje heerlijk knuffelen en rammelen. De schattige ringrammelaar is gemaakt van zachte en hoogwaardige materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  9,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Ringrammelaar

  De schattige Nijntje Green Knit Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  8,95

  7,29

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Rammelaar Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  5,95

  3,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  8,95

  7,95

 • Quick view

  Nijntje Green Knit Rammelaar

  Met de schattige Nijntje Green Knit Rammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en ideaal voor kleine handjes. Geschikt vanaf de geboorte.

  5,95

  3,50

 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Flowers Rammelaar

  Met deze schattige Nijntje Vintage Flowers Rammelaar kan je kindje heerlijk knuffelen en rammelen. De stijlvolle rammelaar is gemaakt van zachte en hoogwaardige materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  9,95
6 Resultaten
Trustpilot