Little Dutch rammelaars

 

Met een rammelaar stimuleer je de hand-oogcoördinatie van je kindje, je kindje leert hoe het is om iets van de ene hand naar de andere hand te verplaatsen. Je kunt het beste een rammelaar aanbieden vanaf 3 maanden. Bij Babypark zijn er verschillende soorten rammelaars verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Schattige Little Dutch rammelaars

Little Dutch rammelaars zijn perfect voor kleine handjes. Er zijn Little Dutch rammelaars met een transparante ring van plastic waaraan je kindje de Little Dutch rammelaar kunt vastpakken. Ook zijn er Little Dutch rammelaars die de vorm hebben van een staafje met bovenop een konijntje. Aan sommige Little Dutch rammelaars zitten labels waaraan je kindje kan voelen, de labels zorgen ervoor dat je kindje rustig en ontspannen wordt. De Little Dutch rammelaars in een staafvorm kunnen gewassen worden op 30°C, de Little Dutch rammelaars met een transparante ring zijn geschikt voor de handwas.

 

Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands merk en produceert kleurrijke baby- en kinderaccessoires voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Little Dutch te verkrijgen zoals Little Dutch hoeslakens, Little Dutch speendoeken, Little Dutch boxkleden en Little Dutch dekens. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Regenrammelaar

  De Little Dutch Sailors Bay Regenrammelaar zorgt voor veel speelplezier. De rammelaar is voorzien van leuke geluidjes die de ontwikkeling van je kindje zullen stimuleren. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Regenrammelaar

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Regenrammelaar zorgt voor veel speelplezier. De rammelaar is voorzien van leuke geluidjes die de ontwikkeling van je kindje zullen stimuleren. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Rammelaar Bloem

  Met de schattige Little Dutch Flowers & Butterflies Rammelaar Bloem kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en maakt een vrolijk geluidje zodra je ermee rammelt.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Houten Rammelaar Roller Pink

  Met deze Little Dutch Wild Flowers Houten Rammelaar Roller Pink kan je kindje zich urenlang vermaken. De stijlvolle rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Rammelaar Roller Blue

  Met deze stijlvolle Little Dutch Ocean Houten Rammelaar Roller Blue kan je kindje zich urenlang vermaken. De stijlvolle rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Polsrammelaar

  Met de schattige Little Dutch Sailors Bay Polsrammelaar kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en maakt een vrolijk geluidje zodra je kindje ermee rammelt.

  7,95

  6,36

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Houten Rammelaar Roller Mint

  Met deze Little Dutch Little Goose Houten Rammelaar Roller Mint kan je kindje zich urenlang vermaken. De stijlvolle rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Ringrammelaar

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Ringrammelaar is een leuk speeltje gemaakt van hoogwaardig materiaal. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Ringrammelaar

  De schattige Little Dutch Sailors Bay Ringrammelaar is een leuk speeltje gemaakt van hoogwaardig materiaal. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Polsrammelaar

  Met de schattige Little Dutch Flowers & Butterflies Polsrammelaar kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en maakt een vrolijk geluidje zodra je ermee rammelt.

  7,95

  6,36

10 Resultaten
Trustpilot