Sebra rammelaars

 

Vanaf 3 maanden leert je kindje om iets vast te pakken en los te laten, een rammelaar kan je kindje hierbij helpen. Met een rammelaar leert je kindje om iets van de ene naar de andere hand te verplaatsen en wanneer je met de rammelaar gaat schudden zal je kindje zeer verbaasd zijn dat er een geluidje te horen is. Bij Babypark zijn er vele rammelaars verkrijgbaar in verschillende soorten, materialen en kleuren.

 

Lees meer...

Lieve gebreide Sebra rammelaars

Sebra heeft rammelaars in haar collectie die een gebreide structuur hebben. De Sebra rammelaars zijn gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende vormen zoals een konijntje, een paddenstoel of een koe. Sommige Sebra rammelaars hebben een houten ring waaraan je kindje de Sebra rammelaar kunt vastpakken. De Sebra rammelaars zijn zacht en kunnen ook als knuffeltje worden gebruikt. De zintuigen van je kindje zullen door het rammelen van een Sebra rammelaar geprikkeld worden.

 

Over Sebra

Het merk Sebra is van oorsprong een Deens bedrijf en bestaat al sinds 2004. Sebra staat bekend om het gebruik van klassieke handwerktechnieken, zoals haken en breien. Naast rammelaars heeft Sebra nog andere producten in haar collectie zoals, Sebra knuffels, Sebra muurstickers, Sebra drink- en eetgerei en Sebra waskussens. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van Sebra. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Carley The Chameleon Activiteitenrammelaar

  De Sebra Carley The Chameleon Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluiden die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende texturen.
  15,-
 • Quick view

  Sebra Siggy The Rabbit Activiteitenrammelaar

  De Sebra Siggy The Rabbit Activiteitenrammelaar is ideaal als speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Bliss The Bird Activiteitenrammelaar

  De Sebra Bliss The Bird Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.
  22,-
 • Quick view

  Sebra Tully The Toucan Activiteitenrammelaar

  De Sebra Tully The Toucan Activiteitenrammelaar is ideaal als speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.
  18,-
 • Quick view

  Sebra Zappy The Squirrel Activiteitenrammelaar

  De Sebra Zappy The Squirrel Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Activiteitenrammelaar Met Spiegeltje

  De Sebra Activiteitenrammelaar Met Spiegeltje is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluiden die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende texturen.
  15,-
 • Quick view

  Sebra Bliss The Bird Rammelaar Misty Rose

  Deze Sebra Bliss The Bird Rammelaar Misty Rose is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van schattige geluidjes.
  20,-
 • Quick view

  Sebra Fanto Rammelaar

  Deze schattige Sebra Fanto Rammelaar is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  22,-
 • Quick view

  Sebra Luca The Ladybird Activiteitenrammelaar

  De Sebra Luca The Ladybird Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluiden die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende texturen.
  15,-
 • Quick view

  Sebra Milo The Bear Ringrammelaar Twig Brown

  De Sebra Milo The Bear Ringrammelaar Twig Brown is ideaal als bijtring en speeltje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,-
 • Quick view

  Sebra Rammelaar Dinosaurus

  Met de gehaakte Sebra Rammelaar Dinosaurus kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en ideaal voor kleine handjes. Geschikt vanaf de geboorte.
  20,-
 • Quick view

  Sebra Marion The Whale Rammelaar Ocean Dive Navy

  Deze Sebra Marion The Whale Rammelaar Ocean Dive Navy is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van schattige geluidjes.
  20,-
 • Quick view

  Sebra Hertje Ringrammelaar

  Met de gehaakte Sebra Hertje Ringrammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is al geschikt vanaf de geboorte, voelt door het materiaal heerlijk zacht aan en is ideaal voor kleine handjes.
  22,-
 • Quick view

  Sebra Rebel The Racoon Activiteitenrammelaar

  De Sebra Rebel The Racoon Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Milo The Bear Activiteitenrammelaar

  De Sebra Milo The Bear Activiteitenrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje erg interessant zal vinden. Voorzien van verschillende figuurtjes.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Blinky The Owl Rammelaar Raindrop Grey

  Deze Sebra Blinky The Owl Rammelaar Raindrop Grey is een echte kindervriend. Met deze rammelaar hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan en is voorzien van schattige geluidjes.
  20,-
 • Quick view

  Sebra Sparky The Fox Ringrammelaar

  De Sebra Sparky The Fox Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,-
 • Quick view

  Sebra Flower Ringrammelaar

  Met de gehaakte Sebra Flower Ringrammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is al geschikt vanaf de geboorte, voelt door het materiaal heerlijk zacht aan en is ideaal voor kleine handjes.
  22,-
 • Quick view

  Sebra Dino Ringrammelaar

  De Sebra Milo The Bear Ringrammelaar Twig Brown is ideaal als bijtring en speeltje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,-
 • Quick view

  Sebra Rammelaar Ladybird

  Met deze gehaakte Sebra Rammelaar Ladybird kan je kindje heerlijk knuffelen en rammelen. De schattige rammelaar is gemaakt van lekker zacht materiaal en ideaal voor kleine handjes. Geschikt vanaf de geboorte.
  20,-
 • Quick view

  Sebra Pixie Ringrammelaar

  Met de gehaakte Sebra Pixie Ringrammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is al geschikt vanaf de geboorte, voelt door het materiaal heerlijk zacht aan en is ideaal voor kleine handjes.
  22,-
21 Resultaten
Trustpilot