Happy Horse

Happpy Horse

Ieder kind is er dol op: heerlijk zachte knuffeltjes of knuffeldoekjes. Happy Horse doet er nog een schepje vol zachtheid bij op door ook rammelaars te maken van zachte materialen, die door het leven gaan als 'knuffelrammelaars'.

Lees meer...

Het beste vriend(innet)je van je baby

De Happy Horse knuffels zijn zo ontzettend zacht en voelen zo heerlijk aan, dat ze direct omgetoverd zullen worden tot het beste vriendje of vriendinnetje van je baby. De schattige knuffeldiertjes kunnen gerust op elk moment bij je baby verblijven: door hun zachtheid zullen ze je baby nooit kunnen verwonden, ook niet tijdens het slapen met de knuffel.

Happy Horse in de webshop

Door deze geweldige kwaliteiten kun je Happy Horse in de online shop van Babypark vinden. Er zijn diverse producten van Happy Horse in de aanbieding, alle even zacht en comfortabel voor je baby. Er is ontzettend veel keuze qua diersoorten. Zo heb je de keus uit olifantjes, eendjes, giraffes, konijntjes, koetjes en nog veel meer. De hele dierenwereld is vertegenwoordigd in de collectie. Wanneer je dus een knuffel van Happy Horse gaat kopen, heb je zeker het lievelingsdier van je kind te pakken.

Lees minder...
122 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Happy Horse Lamb Lex Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Lamb Lex Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  13,99

  10,39

 • Quick view

  Happy Horse Monkey Mickey Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Monkey Mickey Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  Normale prijs: 10,49

  Special Price 10,39

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Rabbit Richie Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  Normale prijs: 10,49

  Special Price 10,39

 • Quick view

  Happy Horse Lamb Leo Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Lamb Leo Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  13,99

  11,19

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 38 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 38 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  15,49
 • Quick view

  Happy Horse Lamb Lotus Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Lamb Lotus Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  13,99

  11,19

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Rosi Knuffel 36 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Rosi Knuffel 36 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  21,99

  17,99

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 28 cm

  Met deze schattige Happy Horse Rabbit Richie Knuffel 28 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  11,49
 • Quick view

  Happy Horse Bear Brice Knuffel 27 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Brice Knuffel 27 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  16,99

  13,59

 • Quick view

  Happy Horse Bear Brice Knuffel 22 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Brice Knuffel 22 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  12,99

  9,34

 • Quick view

  Happy Horse Ice Bear Knuffel 26 cm

  Met deze schattige Happy Horse Ice Bear Knuffel 26 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  16,99

  14,44

 • Quick view

  Happy Horse Bear Brim Knuffeldoekje

  Met het schattige Happy Horse Bear Brim Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  13,99

  11,89

 • Quick view

  Happy Horse Recycled Rabbit Rosa 38 cm

  De Happy Horse Recycled Rabbit Rosa 38 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de knuffel zacht aanvoelt. Daarnaast kan je de knuffel perfect als cadeau geven aan een echte dieren liefhebber.
  25,99
 • Quick view

  Happy Horse Talia Knuffel 38 cm

  De Happy Horse Talia Knuffel 38 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de knuffel heerlijk zacht aanvoelt. Daarnaast zal deze lieve knuffel je kindje heel veel speel- en knuffel plezier geven.

  19,99

  16,99

 • Quick view

  Happy Horse Talia Knuffel 28 cm

  De Happy Horse Talia Knuffel 28 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de knuffel heerlijk zacht aanvoelt. Daarnaast zal deze lieve knuffel je kindje heel veel speel en knuffel plezier geven.

  14,99

  12,74

 • Quick view

  Happy Horse Orange Rabbit Richie Knuffel 38 cm

  De Happy Horse Orange Rabbit Richie Knuffel 38 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de knuffel zacht aanvoelt. Verder heeft de knuffel de vorm van een konijn en beschikt over een warme oranje kleur.

  19,99

  16,99

 • Quick view

  Happy Horse Tiny Orange Rabbit Richie Knuffel 28 cm

  De Happy Horse Tiny Orange Rabbit Richie Knuffel 28 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan. Verder heeft de knuffel de vorm van een konijn en beschikt over een warme oranje kleur.

  15,99

  13,59

 • Quick view

  Happy Horse Tiny Special Rabbit Richie Knuffel 28 cm

  De Happy Horse Special Rabbit Richie Knuffel 28 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de knuffel zacht aanvoelt. Verder heeft de knuffel de vorm van een konijn en zal je kindje er uren mee knuffelen.

  15,99

  12,79

 • Quick view

  Happy Horse Special Rabbit Richie Knuffel 38 cm

  De Happy Horse Special Rabbit Richie Knuffel 38 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de knuffel zacht aanvoelt. Verder heeft de knuffel de vorm van een konijn en zal je kindje er uren mee knuffelen.

  19,99

  15,99

 • Quick view

  Happy Horse Big Special Rabbit Richie Knuffel 58 cm

  De Happy Horse Big Special Rabbit Richie Knuffel 58 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de knuffel heerlijk zacht aanvoelt. Verder heeft de grote knuffel de vorm van een konijn en ziet er stoer uit.

  35,99

  28,79

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje

  Met het Happy Horse Rabbit Richie Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en knuffelen. Het muziekdoosje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, box of ledikant.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 17,59

 • Quick view

  Happy Horse Rabbit Richie Rammelaar

  Met de schattige Happy Horse Rabbit Richie rammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar voelt zacht en comfortabel aan. Je kunt de rammelaar gewoon wassen in de wasmachine.

  Normale prijs: 11,99

  Special Price 8,99

 • Quick view

  Happy Horse Bear Brim Knuffel 22 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Brim Knuffel 22 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Happy Horse Monkey Mickey Knuffel 33 cm

  Met deze schattige Happy Horse Monkey Mickey Knuffel 33 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  13,59
122 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Black Friday
Trustpilot