Een sfeervolle Baby's Only muziekdoos voor de babykamer

 

Voor overdag en 's nachts

Lees meer...

Voor baby's is het fijn als dingen voorspelbaar zijn. Zeker omdat ze zelf zo weinig invloed hebben op wat er om hen heen gebeurt, is het rustgevend voor ze als ze ongeveer weten wat er gaat gebeuren. Daardoor huilen ze minder en slapen ze beter. Een goed voorbeeld daarvan is het aanhouden van een vast ritueel voor het slapen gaan en daar past een Baby's Only muziekdoosje perfect bij!

Een muziekje is ideaal om deel uit te laten maken van het bedritueel. Veel ouders kiezen ervoor het muziekje aan te zetten als het kindje in bed ligt en zij de kamer uitlopen. Zo is het niet meteen helemaal stil, maar is het wel een duidelijk signaal voor het kind dat het tijd is om te gaan slapen. Als je dit consequent gebruikt, zal je merken dat het muziekje al snel rustgevend gaat werken voor je kindje.

 

Volop keuze in muziekmobielen bij Babypark

Een Baby's Only muziekdoos is met zorg en aandacht gemaakt en ziet er stijlvol uit, verkrijgbaar in allerlei ontwerpen en kleuren. Makkelijk op te hangen aan het ledikantje, de commode of een andere plek in de babykamer.

Natuurlijk kun je online bij Babypark een Baby's Only muziekklokje kopen. Houd onze website in de gaten, want soms zijn ze zelfs in de aanbieding. Bij Babypark ben je gegarandeerd van een snelle (en gratis!) levering en heb je je spullen dus altijd vlot in huis.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Ster Reef Muziekdoosje

  Het Baby's Only Ster Reef Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte van je kindje.

  39,95

  34,95

 • Quick view

  Baby's Only Sense Ster Muziekdoosje

  Het Baby's Only Sense Ster Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. Geschikt vanaf de geboorte.
  26,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Muziekdoosje

  Het Baby's Only Sparkle Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte van je kindje.
  21,97
 • Quick view

  Baby's Only Maan Sky Muziekdoosje

  Het Baby's Only Maan Sky Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Verder is het stijlvolle muziekdoosje perfect te combineren met andere producten van de Sky collectie van Baby's Only.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 31,96

 • Quick view

  Baby's Only Kabel Ster Muziekdoosje

  Het Baby's Only Kabel Ster Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte van je kindje.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 33,56

 • Quick view

  Baby's Only Muziekdoosje Konijn Cloud

  Dit Baby's Only muziekdoosje konijn Cloud is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zachte materialen en geschikt voor de eerste levensjaren van je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Marble Dino Muziekdoosje

  Het Baby's Only Marble Dino Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte van je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Muziekdoosje Classic

  Dit Baby's Only muziekdoosje Classic is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zachte materialen en geschikt voor de eerste levensjaren van je kindje.

  Normale prijs: 37,95

  Special Price 32,85

8 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot