Een trendy Nijntje muziekdoosje

 

Een Nijntje muziekdoosje is altijd hot

Lees meer...

Een muziekdoosje van Nijntje blijft populair. Het lieve konijntje kijkt terwijl je kind naar het muziekje luistert. Het Nijntje muziekklokje is van zachte pluche gemaakt en is veilig voor je kind. Je kunt het bevestigen aan de zijkant van het ledikant of de box. Er zijn verschillende soorten Nijntje muziekklokjes. Bekijk ook de actuele aanbieding kinderartikelen hier op Babypark. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld.

 

Een stoere Nijntje muziekdoos van hout

Een Nijntje muziekdoos van zachte stof in de vorm van een kroontje of Nijntje in verschillende kleurtjes is een leuke decoratie voor de wieg of het ledikant. Er zijn ook Nijntje muziekdozen van hout zoals een vliegtuig met Nijntje en oom piloot. Een leuk cadeautje voor een stoere peuter. Op Babypark kun je tal van trendy en top kinderartikelen van kwaliteit kopen. Het is geen verloren tijd om hier eens uitgebreid rond te kijken. Op Babypark kun je dag en nacht online je bestelling plaatsen.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje Safari Muziekdoosje Mint

  Het Nijntje Safari Muziekdoosje Mint is een handig hulpmiddel om je kindje nog sneller in dromenland te krijgen. Het muziekdoosje is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft de vorm van Nijntje.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Draaiend Muziekdoosje Mint

  Dit Nijntje Safari Draaiend Muziekdoosje Mint beschikt over een rustgevend muziekje en draait vrolijk in het rond. Het muziekdoosje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Muziekdoosje

  Het Nijntje ABC Muziekdoosje is een handig hulpmiddel om je kindje nog sneller in dromenland te krijgen. Het muziekdoosje is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft de vorm van Nijntje.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Muziekdoosje Pink

  Het Nijntje Baby Rib Muziekdoosje Pink is een handig hulpmiddel om je kindje nog sneller in dromenland te krijgen. Het muziekdoosje is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft de vorm van Nijntje.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Draaiend Muziekdoosje Pink

  Dit Nijntje Baby Rib Draaiend Muziekdoosje Pink beschikt over een rustgevend muziekje en draait vrolijk in het rond. Het muziekdoosje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte
  16,95
5 Resultaten