Medela borstvoedingaccessoires

Je wilt je kindje natuurlijk zo comfortabel en handig mogelijk voeden. Medela borstvoedingaccessoires maken het geven van borstvoeding vaak net iets prettiger en zijn dan ook echt aan te raden. Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod Medela borstvoedingaccessoires.

Lees meer...

Meer comfort met Medela borstvoedingaccessoires

Een Medela borstschild maakt het geven van borstvoeding prettiger. De melkklieren worden door deze Medela borstvoedingaccessoires minder snel samengedrukt. Daarnaast wordt de borst zo leeg mogelijk gezogen.

Over Medela

Medela maakt al meer dan vijftig jaar producten die jou helpen om je kindje borstvoeding te geven. Medela borstvoeding accessoires en andere producten zijn met de grootste zorg ontworpen. Alle Medela borstvoedingaccessoires zijn van goede kwaliteit. Bestel vandaag nog jouw meest gewenste producten van Medela online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!Lees minder...
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Medela HydroGel Pads

  De Medela Hydrogel Pads verlichten de pijn van zere tepels en tepelkloven. De pads zijn voorgesteriliseerd en worden individueel verpakt. De hydrogel pads wordt geleverd per 4 stuks.

  14,35

  11,49

 • Quick view

  Medela Swing Flex Slang

  De Medela Swing Flex Slang is een accessoire voor de Medela Swing Flex borstkolf. Is het tijd om de slang te vervangen? Het vervangen is eenvoudig en maakt je huidige borstkolf weer als nieuw.
  10,10
 • Quick view

  Medela Freestyle Flex Adapter

  Met de Medela Freestyle Flex Adapterkun je de Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf ook gebruiken wanneer de batterijen op zijn. De adapter heeft een USB-kabel zodat je de kolf overal kan opladen.
  39,95
 • Quick view

  Medela Comfort Voedings-Beha

  De Medela Comfort Voedings-Beha is ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De rekbare beha biedt een goede ondersteuning en zit erg comfortabel doordat naden en beugels ontbreken.
  38,-
 • Quick view

  Medela 2-Componenten Connector

  De Medela 2-Componenten Connector is geschikt voor de enkele Swing en Harmony borstkolf. De connector is eenvoudig in gebruik en zorgt voor afkolven zonder knoeien. Is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  16,15

  15,95

 • Quick view

  Medela Lekschalen 2 Stuks

  De Medela Lekschalen 2 Stuks zijn gemaakt van super zacht materiaal zodat ze comfortabel aanvoelen op de gevoelige huid van de borst. De lekschalen zijn eenvoudig in gebruik en voorkomen natte plekken.
  13,95
 • Quick view

  Medela Easy Expression Bustier

  Met deze Medela Easy Expression Bustier kan je moeiteloos en comfortabel kolven zonder je handen te gebruiken. De kolfbeha is geschikt voor de Medela Swing, Swing maxi, Freestyle en Symphony.
 • Quick view

  Medela Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks

  De Medela Moedermelk Bewaarzakjes 25 Stuks zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.

  9,50

  7,99

 • Quick view

  Medela Moedermelk Bewaarzakjes 50 Stuks

  De Medela Moedermelk Bewaarzakjes 50 Stuks zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.

  15,95

  14,49

 • Quick view

  Medela Voedingstop

  De Medela Voedingstop is ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De top is extra lang en heeft een wegvouwbare cup. Verder zit de top erg comfortabel en voelt het lekker zacht aan.
  34,95
 • Quick view

  Medela Wasbare Zoogcompressen 4 Stuks

  Deze wasbare zoogkompressen van Medela zijn gemaakt van een speciaal anti-bacteriologisch materiaal dat beschermt tegen geurtjes en bacteriën.

  12,09

  11,95

 • Quick view

  Medela Voedings-Beha Nacht

  De Medela Voedings-Beha Nacht is speciaal voor de nacht en ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De beha is rekbaar, biedt een goede ondersteuning en zit erg comfortabel.
 • Quick view

  Medela Voedings-Beha Nacht Zwart L

  De Medela Voedings-Beha Nacht Zwart L is speciaal voor de nacht en ideaal tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. De beha is rekbaar, biedt een goede ondersteuning en zit erg comfortabel.
  22,95
 • Quick view

  Medela Vacuümset

  Het vacuümset van Medela is te gebruiken voor alle Medela Borstkolven. De set bestaat uit zes witte membranen en twee gele klephuizen.

  7,75

  5,99

 • Quick view

  Medela Quick Clean Magnetronsterilisatiezakken

  Snel, veilig en handig een fantastische manier om thuis te steriliseren met deze magnetronzakken van Medela.

  13,95

  12,81

 • Quick view

  Medela Slang Voor Solo

  De Medela Slang Voor Solo is een accessoire voor de Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf. Is het tijd om de slang te vervangen? Het vervangen is eenvoudig en maakt je huidige borstkolf weer als nieuw.
  10,10
 • Quick view

  Medela Koeltas

  De Medela Koeltas is ideaal om borstvoeding veilig en koel te vervoeren. De binnenbekleding zorgt er voor dat de moedermelk langer koel blijft. De koeltas is inclusief een voorgevormde koelelement en 4 flesjes.

  39,95

  34,95

 • Quick view

  Medela PureLan Tepelzalf 7 Gram

  De Medela PureLan Tepelzalf 7 Gram verzacht gevoelige of droge tepels of andere droge plekjes op je huid. De PureLan zalf is zo veilig dat je hem ook mag gebruiken voor de huid van je baby.

  7,99

  5,99

 • Quick view

  Medela Disposable Zoogcompressen 60 Stuks

  De Medela Disposable Zoogcompressen 60 Stuks zijn speciaal ontworpen voor wie veel last heeft van lekkende melk. De zoogcompressen zijn goed absorberend en blijven dankzij de kleefstrook goed zitten.

  11,25

  9,54

 • Quick view

  Medela Voedingsbh Zwart

  De Medela Voedingsbh Zwart is ideaal tijdens de zwangerschap of wanneer je je kindje moet voeden. De zwangerschaps- en voedingsbh zit heerlijk comfortabel en past zich aan naar de vorm van je lichaam.
  38,-
 • Quick view

  Medela Disposable Zoogcompressen 30 Stuks

  De disposable zoogkompressen van Medela zijn speciaal ontworpen voor wie veel last heeft van lekkende melk.
  6,95
 • Quick view

  Medela Moedermelk Store & Feed Set

  De Medela starterset moedermelk bevat alles wat je nodig hebt om je kindje te voeden. De set wordt standaard geleverd inclusief 1x Calma, 5x bewaarzakjes, 2x moedermelkflesjes van 150 en 250ml.

  29,95

  21,95

 • Quick view

  Medela Harmony O-Ring

  De Medela Harmony O-Ring is een een los verbindingsstuk voor de Medela Harmony Handkolf. Wanneer de handkolf niet meer voldoende vacuüm zuigt, moet de ring vervangen worden. De ring is handig als reserveonderdeel.
  3,40
 • Quick view

  Medela PersonalFit Flex Connectoren 2 Stuks

  De Medela PersonalFit Flex Connectoren 2 Stuks is geschikt voor de Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf. De connector heeft een overloop beveiliging en extra grote onderdelen die eenvoudig schoon te maken zijn.
  21,90
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot