Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Speendoekjes en Speenkoorden

Speendoekjes en Speenkoorden

Witlof for kids speendoekjes

 

Spenen, je kunt er nooit genoeg van hebben. Naast speenkettingen zijn er ook speendoekjes verkrijgbaar. Een speendoekje heeft als voordeel dat deze ook gebruikt kan worden als knuffeldoekje. Je kindje kan veel troost en geborgenheid uit zo’n speenknuffeldoekje halen. Bij Babypark is er een ruime keuze aan speendoekjes.

 

Lees meer...

Chique Witlof for kids speendoekjes

De Witlof for kids speendoekjes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn hierdoor extra zacht en ademend. De speen kan gemakkelijk bevestigd worden aan de lus die aan het Witlof for kids speendoekje vastzit. Is de Witlof for kids speendoek vies geworden? Geen probleem, je kunt het namelijk wassen op 30°C in de wasmachine. De Witlof for Kids speendoekjes hebben mooie prints die een chique uitstraling hebben.

 

Over Witlof for kids

Witlof for kids is een Nederlands merk en produceert slaap-, verzorgings- en speelproducten voor kinderen van 0-11 jaar. Het merk Witlof for kids maakt uitsluitend gebruik van de OEKO-TEX 100 gecertificeerde materialen, de producten zijn dus vrij van schadelijke stoffen. Naast Witlof for kids speendoekjes zijn er van het merk ook andere producten verkrijgbaar zoals Witlof for kids groeimeters, Witlof for kids waskussenhoezen, Witlof for kids kruikenzakken en Witlof for kids dekens. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie van Witlof for kids. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader