Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Speendoekjes en Speenkoorden

Smallstuff speenkoorden

Dankzij een Smallstuff speenkoord raakt het speentje van je kindje niet zomaar zoek. Met het speenkoord van Smallstuff maak je het speentje vast aan de kleertjes van je kindje. Meestal heeft het speenkoord een lus waaraan je het speentje bevestigt. Aan het koord zit ook een clip die je vastmaakt aan de kleertjes van je kindje of bijvoorbeeld aan de buggy of kinderwagen.

Lees meer...

Smallstuff speenkoord met retro design

Natuurlijke materialen als katoen kom je veel tegen bij Smallstuff items. Veel speenkoorden van Smallstuff en andere accessoires zijn ook gebreid of met de hand gehaakt. Dat geeft deze producten een retro sfeer. Smallstuff speenkoorden zijn vaak ook bedrukt met prachtige retro prints. In combinatie met de zachte kleuren, geeft dit een mooi effect.

Over Smallstuff

Smallstuff is een merk van speelgoed en andere leuke dingen voor kinderen. Alles is gemaakt met een liefde voor mooie kleuren en speciale designs. De items zijn allemaal uitgevoerd in soortgelijke tinten, waardoor deze perfect bij elkaar passen. Bij hun designs namen de ontwerpers kinderen en hun fantasiewereld als uitgangspunt. Ook lieten zij zich inspireren door Scandinavische moeders en de klassieke looks waar zij gek op zijn. De veiligheid van je kindje heeft voor Smallstuff grote prioriteit. Alle speenkoorden en andere items van Smallstuff zijn gemaakt volgens de Europese veiligheidsnormen. Een Smallstuff speenkoord en andere items bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Je profiteer van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij het speenkoord van Smallstuff meteen op de post. Jij krijgt deze dan morgen al thuisgestuurd. Voorwaarde is wel dat het bestelde speenkoord bij ons op voorraad is. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader