BamBam spenenketting

 

Altijd de speen bij de hand
Een spenenketting is ideal voor in de kinderwagen, maar ook voor in het autostoeltje. Dankzij de spenenketting blijft het speentje namelijk altijd binnen handbereik van je baby. Hou je zelf van mooie accessoires? Dan is de spenenketting van BamBam echt iets voor jou en je kleintje. En de speen kan rustig uit het mondje vallen, want dankzij het spenenkoord van BamBam valt het niet op de grond.

Lees meer...

 

Voor prinsjes en prinsesjes
BamBam staat bekend om zijn sobere, maar chique uitvoeringen van gebruiksvoorwerpen en accessoires in luxe kleuren zoals wit, zilver en grijs. Het spenenkoord van BamBam past ook weer perfect bij deze ontwerpen. Het BamBam spenenkoord bevat leuke, basic vormen en natuurlijk mag de ster of het bekende kroontje niet ontbreken.

 

BamBam & Babypark.nl
Je kunt de BamBam spenenketting online kopen bij Babypark.nl, net als de andere leuke spulletjes van dit grappige, chique merk. Ook voor een BamBam spenenkoord aanbieding ben je hier aan het juiste adres.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bambam Speenkoord Met Ster

  Schattige speenkoord van het merk Bambam, wat voorzien is van een ster.
  14,95
 • Quick view

  Bambam Bear Speenkoord

  Het Bambam Speenkoord is de ideale oplossing om de speen van je kindje altijd bij de hand te hebben. Door middel van de lus maak je de speen eenvoudig vast aan de ketting. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  13,95
 • Quick view

  Bambam Speenkoord Heart Pink

  Met de Bambam Speenkoord Heart pink heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Bambam Speenkoord Crown Grey

  Met de Bambam Speenkoord Crown grey heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  14,95

  12,71

4 Resultaten
Trustpilot