Nuby 360° beker

Om de overgang van fles naar beker kleiner te maken, zijn er zogenoemde oefenbekers te verkrijgen. Zij stellen je kindje in staat om al snel zelfstandig uit een bekertje te leren drinken. Bij Babypark zijn dergelijke bekers van verschillende A-merken verkrijgbaar. Zo hebben we de 360 graden beker van Nuby in ons assortiment. Je bestelt hem snel en eenvoudig via onze webshop of in een van onze megastores. Je betaalt er dankzij onze laagsteprijsgarantie in ieder geval altijd de scherpste prijs in Nederland voor.

Lees meer...

Nuby 360 graden beker met siliconen ring

De Nuby 360° Wonder beker dankt de naam aan de siliconen ring bovenop de beker die er voor zorgt dat er niet gelekt wordt. Met de afsluitdop kun je het bekertje ook eenvoudig meenemen. De ergonomische beker is vanaf 6 maanden te gebruiken en is met de grote handvaten goed vast te houden door je kindje. Doordat het in de vaatwasser kan, is het ook eenvoudig schoon te maken. We hebben de beker in verschillende kleuren beschikbaar. Vind je het lastig kiezen dan kun je de bekers altijd eens met eigen ogen komen bekijken in het assortiment van een van onze megastores. In de megastores vind je naast de duizenden vierkante meters showroom ook een team van verkoopspecialisten dat je graag verder helpt.

Online je 360 graden beker van Nuby bestellen

Weet je al in welke kleur je de Nuby 360 graden beker wilt? Bestel dan eenvoudig online via onze moderne webshop. Je betaalt geen verzendkosten wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt. Je hebt je bestelling ook snel in huis dankzij onze snelle levertijden en ruime voorraden. Wanneer een product op voorraad is dan kunnen we vaak nog dezelfde dag verzenden mits je voor 23:59 uur besteld hebt.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Aqua

  De Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Aqua is een handige beker wat de overgang van fles naar beker klein maakt. Gemaakt van BPA vrij materiaal en heeft een ergonomische vorm. Het is te gebruiken vanaf 6 maanden.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Nuby Flip-It Drinkbeker Blauw 360 ml

  Deze stijlvolle Nuby Flip-It Drinkbeker Blauw 360 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.
  11,99
 • Quick view

  Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Grijs

  De Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Grijs is een handige beker wat de overgang van fles naar beker klein maakt. Gemaakt van BPA vrij materiaal en heeft een ergonomische vorm. Het is te gebruiken vanaf 6 maanden.

  12,99

  9,79

 • Quick view

  Nuby Flip-It Drinkbeker Roze 360 ml

  Deze stijlvolle Nuby Flip-It Drinkbeker Roze 360 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.
  11,99
 • Quick view

  Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Roze

  De Nuby 360º Wonder Beker Met Handvat 240 ml Roze is een handige beker wat de overgang van fles naar beker klein maakt. Gemaakt van BPA vrij materiaal en heeft een ergonomische vorm. Het is te gebruiken vanaf 6 maanden.
  12,99
5 Resultaten
Trustpilot