Hegen

Bij Babypark vind je een uitgebreide collectie van Hegen babyflesjes en bijpassende accessoires. In combinatie met deze accessoires heb je jarenlang plezier van de babyflessen omdat je ze om kunt bouwen tot bewaarbakjes of drinkbekers. Dankzij de vierkante vorm van de Hegen babyflessen kun je de flessen zeer eenvoudig schoonmaken. De spenen zijn met één klik op de babyflessen te bevestigen waardoor ze volledig lekvrij zijn.

Lees meer...

Over Hegen babyflessen

De Purflo babyflessen zijn perfect te combineren met borstvoeding. De fles kan met één klik bevestigd worden aan de borstkolf, en vervolgens kun je op hetzelfde flesje de drinkspeen bevestigen zodat je kindje er uit kan drinken. De Hegen flessen zijn gemaakt van PPSU, dat is het veiligste materiaal wat vrij is van microplastics. Doordat de Hegen flessen multifunctioneel zijn bespaart dit afval.

Hegen online bestellen

Via deze pagina kun je Hegen artikelen online bestellen. Bij bestellingen vanaf €20,- vervallen de verzendkosten. Vrijwel alle Hegen babyflessen en accessoires zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat jij jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebt. De Hegen producten zijn ook verkrijgbaar in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website.

Lees minder...
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Hegen Basic Starter Kit

  De Hegen Basic Starter Kit wordt geleverd met 2 flessen inclusief flessen spenen. Met de meegeleverde afsluitdeksels bouw je de flessen eenvoudig om tot bewaarbekers die luchtdicht worden afgesloten.
  44,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 150 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 150 ml al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit en snacks voor je kindje in te bewaren.
  17,95
 • Quick view

  Hegen Afsluitdeksel

  Het Hegen Afsluitdeksel is geschikt voor iedere Hegen Bewaarbeker. Je bouwt de Hegen drinkfles gemakkelijk om tot luchtdichte bewaarbeker met deze deksel en zorgt zo dat het moedermelk langer vers blijft.
  5,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 330 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 330 ml vanaf de 6 maanden gebruiken dankzij de Fast Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  22,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 240 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 240 ml 2 Stuks vanaf 3 maanden gebruiken dankzij de Medium Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  34,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 240 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 240 ml vanaf de 3 maanden gebruiken dankzij de Medium Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  19,95
 • Quick view

  Hegen Babyfles 150 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 150 ml 2 Stuks al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  29,95
 • Quick view

  Hegen Drinkfles 330 ml

  De Hegen Drinkfles 330 ml is ideaal voor het hele gezin! Dankzij de drinktuit leert je kindje zelfstandig drinken. Daarnaast kan de fles worden gebruikt voor het bewaren van verse groente, fruit en snacks.

  16,99

  16,95

 • Quick view

  Hegen Babyfles 60 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 60 ml al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit en snacks voor je kindje in te bewaren.
  15,95
 • Quick view

  Hegen Handkolf Module

  De Hegen Handkolf Module past op iedere Hegen drinkfles (niet meegeleverd) en is een efficiënte kolf waarmee je handmatig kan kolven. Je bepaalt zelf het tempo en het universele borstschild is geschikt 24 mm t/m 27 mm.
  39,95
 • Quick view

  Hegen Bijtring

  De Hegen Bijtring geeft je kindje verlichting bij doorkomende tandjes als hij of zij erop bijt en kauwt. Het speeltje kan in de koeling worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  6,95
 • Quick view

  Hegen Extra Slow Flow Speen 2 Stuks

  De Hegen Extra Slow Flow Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf de geboorte worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Hegen Opbergbakje 240 ml 2 Stuks

  Je kunt het Hegen Opbergbakje 240 ml 2 Stuks eenvoudig met één hand lekvrij afsluiten. De bakjes zijn geschikt om babyvoeding, snacks of moedermelk in te bewaren. Op die manier blijven voedingsstoffen behouden.
  24,95
 • Quick view

  Hegen Opbergbakje 60 ml 6 Stuks

  Je kunt het Hegen Opbergbakje 60 ml 6 Stuks eenvoudig met één hand lekvrij afsluiten. De bakjes zijn geschikt om babyvoeding, snacks of moedermelk in te bewaren. Op die manier blijven voedingsstoffen behouden.
  39,95
 • Quick view

  Hegen Kolf Adapter Breed 2 Stuks

  De Hegen Kolf Adapter Breed 2 Stuks is een onderdeel om de elektrische kolf te verbinden met de Hegen Babyfles. Met de Hegen afsluitdeksel (los verkrijgbaar) blijft de complete inhoud luchtdicht afgesloten.
  14,95
 • Quick view

  Hegen Kolf Adapter Standaard 2 Stuks

  De Hegen Kolf Adapter Standaard 2 Stuks is een onderdeel om de elektrische kolf te verbinden met de Hegen Babyfles. Met de Hegen afsluitdeksel (los verkrijgbaar) blijft de complete inhoud luchtdicht afgesloten.
  14,95
 • Quick view

  Hegen XL Pap Speen 2 Stuks

  De Hegen XL Pap Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf 6 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Hegen Fast Flow Speen 2 Stuks

  De Hegen Fast Flow Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf 6 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Hegen Medium Flow Speen 2 Stuks

  De Hegen Medium Flow Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf 3 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Hegen Slow Flow Speen 2 Stuks

  De Hegen Slow Flow Speen 2 Stuks past op de Hegen Babyfles en kan vanaf de geboorte worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening. Wordt geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Hegen Halsring en Cover

  De Hegen Halsring en Cover is geschikt voor de Hegen drinkfles met flessenspeen. Je klikt de halsring eenvoudig op de fles dankzij het handige sluit- en openingssysteem en sluit deze af met de cover.
  8,95
 • Quick view

  Hegen Drinktuit

  Met de Hegen Drinktuit verleng je de gebruiksduur van jouw Hegen drinkfles. Wanneer je kindje geen flessenspeen meer nodig heeft om uit de fles te drinken bouw je deze eenvoudig om met deze drinktuit.

  10,99

  8,95

 • Quick view

  Hegen Flessenborstel

  De Hegen Flessenborstel is een onmisbaar item om Hegen drinkflessen mee te reinigen. De flessenborstel is ergonomisch ontworpen en zorgt ervoor dat je de flessen, flessenspenen en borstkolf accessoires moeiteloos reinigt.
  11,95
 • Quick view

  Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om comfortabel te kolven. De kolf is uitgerust met 36 kolfcombinaties en een ontspannende massage modus.
  279,95
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot