14 Resultaten
 • Quick view

  Hegen Basic Starter Kit

  De Hegen Basic Starter Kit wordt geleverd met 2 flessen inclusief flessen spenen. Met de meegeleverde afsluitdeksels bouw je de flessen eenvoudig om tot bewaarbekers die luchtdicht worden afgesloten.
  38,99
 • Quick view

  Hegen Afsluitdeksel

  Het Hegen Afsluitdeksel is geschikt voor iedere Hegen Bewaarbeker. Je bouwt de Hegen drinkfles gemakkelijk om tot luchtdichte bewaarbeker met deze deksel en zorgt zo dat het moedermelk langer vers blijft.
  4,99
 • Quick view

  Hegen Halsring en Cover

  De Hegen Halsring en Cover is geschikt voor de Hegen drinkfles met flessenspeen. Je klikt de halsring eenvoudig op de fles dankzij het handige sluit- en openingssysteem en sluit deze af met de cover.
  10,99
 • Quick view

  Hegen Bijtring

  De Hegen Bijtring geeft je kindje verlichting bij doorkomende tandjes als hij of zij erop bijt en kauwt. Het speeltje kan in de koeling worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  6,99
 • Quick view

  Hegen Drinktuit

  Met de Hegen Drinktuit verleng je de gebruiksduur van jouw Hegen drinkfles. Wanneer je kindje geen flessenspeen meer nodig heeft om uit de fles te drinken bouw je deze eenvoudig om met deze drinktuit.
  10,99
 • Quick view

  Hegen Handkolf Module

  De Hegen Handkolf Module past op iedere Hegen drinkfles (niet meegeleverd) en is een efficiënte kolf waarmee je handmatig kan kolven. Je bepaalt zelf het tempo en het universele borstschild is geschikt 24 mm t/m 27 mm.
  42,99
 • Quick view

  Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om comfortabel te kolven. De kolf is uitgerust met 36 kolfcombinaties en een ontspannende massage modus.
  296,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 60 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 60 ml al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit en snacks voor je kindje in te bewaren.
  14,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 150 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 150 ml al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit en snacks voor je kindje in te bewaren.
  16,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 150 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 150 ml 2 Stuks al vanaf de geboorte gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  28,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 240 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 240 ml vanaf de 3 maanden gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  18,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 330 ml

  Je kunt de Hegen Babyfles 330 ml vanaf de 6 maanden gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  20,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 330 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 330 ml 2 Stuks vanaf de 6 maanden gebruiken dankzij de Extra Slow Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  35,99
 • Quick view

  Hegen Babyfles 240 ml 2 Stuks

  Je kunt de Hegen Babyfles 240 ml 2 Stuks vanaf 3 maanden gebruiken dankzij de Medium Flow speen. De fles is daarnaast ook ideaal om direct in af te kolven of om groente, fruit voor je kindje in te bewaren.
  32,99
14 Resultaten