Medela Calma fles

Bij Babypark kun je alles krijgen op het gebied van je kindje waaronder uiteraard ook flesjes. Zo hebben we de Calma fles van Medela waarmee je de overgang van de borst naar het flesje zo klein mogelijk maakt. Om ook zo min mogelijk te betalen voor dit flesje, kies je er natuurlijk voor om je Medela Calma fles te kopen via Babypark. Want dankzij onze laagsteprijsgarantie betaal je nooit teveel. Door onze ruime voorraden kunnen we ook vaak nog dezelfde werkdag verzenden.

Lees meer...

Calma fles van Medela

Met de Medela Calma fles zal je kindje weinig verschil merken met borstvoeding. Het flesje zorgt ervoor dat je kindje volgens een natuurlijk ritme kan drinken waarbij het probleemloos kan pauzeren. Op het moment dat je kindje een vacuüm creëert, begint de melk uit het flesje te stromen. De Calma fles van Medela met de bijbehorende speen is uitgevoerd in een universele maat. Je kunt ook altijd een losse Calma speen bestellen indien nodig. De flesjes met speen zijn in twee maten verkrijgbaar; te weten 150 ml en 250 ml. Van Medela hebben we ook een elektrisch kolfapparaat waarmee je de flesjes snel en eenvoudig kunt vullen.

Medela Calma fles online kopen

Wanneer je voor 23:59 uur bestelt, stel je ons in staat om je bestelling nog dezelfde werkdag te versturen. Je hebt het dan al de volgende dag in huis. Wanneer je ervoor zorgt dat de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt dan nemen we de verzendkosten voor onze rekening. Naast onze moderne webshop beschikt Babypark ook over verschillende megastores waar je ons assortiment met eigen ogen kunt bekijken. Een overzicht vind je terug op de website.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Medela Calma Moedermelkflesje 150 ml

  Met het Medela Calma Moedermelkflesje 150 ml drinkt je kindje uit een flesje op dezelfde manier als dat hij of zij uit de borst drinkt. Pauzeren of ademen is geen probleem. Er is één maat speen die geschikt is voor alle baby's.

  17,45

  15,95

 • Quick view

  Medela Calma Moedermelkflesje 250 ml

  Met het Medela Calma Moedermelkflesje 250 ml drinkt je kindje uit een flesje op dezelfde manier als dat hij of zij uit de borst drinkt. Pauzeren of ademen is geen probleem. Er is één maat speen die geschikt is voor alle baby's.

  19,45

  16,49

2 Resultaten
Trustpilot