Nuby Flip-it beker

Om je kindje te leren drinken, zijn er verschillende oefenbekers beschikbaar. Ook bij Babypark vind je een ruim assortiment om je kindje weer een stapje verder op weg te helpen naar zelfstandigheid. Bekijk bijvoorbeeld de leuke Flip-it beker van Nuby. We hebben verschillende modellen van dit merk beschikbaar. Elke Nuby drinkbeker uit de Flip-it collectie is uiteraard tegen de scherpste prijzen van Nederland aan te schaffen door de laagsteprijsgarantie van Babypark. Bestel jouw drinkbeker vandaag nog zodat je het snel in huis hebt.

Lees meer...

Nuby drinkbeker Flip-it uitvoeringen

In het assortiment van Babypark hebben we Flip-it bekers van Nuby die geschikt zijn vanaf 12 maanden maar ook bekers die vanaf 3 jaar te gebruiken zijn. De bekers die vanaf 12 maanden zijn te gebruiken, beschikken over grote oren waarmee jouw peuter het makkelijk vasthoudt. Bij de Flip-it bekers van Nuby is het rietje met een drukknop tevoorschijn te halen zodat het schoon blijft wanneer het niet wordt gebruikt. De bekers die geschikt zijn vanaf 3 jaar hebben geen handvat en hebben een langere slankere vorm. Ze hebben ook een grotere inhoud (360 ml versus 240 ml). Alle bekers beschikken over leuke prints waaronder bijvoorbeeld dinosauriërs of hartjes.

Nuby Flip-it beker online bestellen

Bekijk alle uitvoeringen in onze webshop of kom naar een van onze megastores die je verspreid door Nederland vindt. De adresgegevens en openingstijden staan op onze website. Bestel je online dan kunnen we vaak nog dezelfde werkdag verzenden mits je voor 23:59 uur besteld hebt. We versturen het kosteloos wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Nuby Flip-It Drinkbeker Blauw 360 ml

  Deze stijlvolle Nuby Flip-It Drinkbeker Blauw 360 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.
  11,99
 • Quick view

  Nuby Flip-It Drinkbeker Roze 360 ml

  Deze stijlvolle Nuby Flip-It Drinkbeker Roze 360 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.
  11,99
2 Resultaten
Trustpilot