Zuigfles

Uiteraard is borstvoeding ook te combineren met flesvoeding. Je kunt via kolfapparaten ook jouw eigen moedermelk bewaren. Naast ons assortiment borstpompen hebben we ook bewaarflessen en zuigflessen. Ben je op zoek naar een baby zuigfles om flesvoeding te geven (al dan niet moedermelk)? Dan zijn die voordelig te bestellen via de webshop van Babypark. Wij voeren enkel topmerken en bieden die aan tegen de laagste prijzen in Nederland.

Lees meer...

Assortiment zuigflessen

In het uitgebreide assortiment zuigflessen van Babypark vind je voor ieder wat wils. Sommige flessen zijn speciaal gemaakt om te kunnen gebruiken in combinatie met borstvoeding. Andere flessen zijn zo ontworpen dat darmkrampjes bij je baby zoveel mogelijk voorkomen worden. Ontdek het uitgebreide assortiment en vind de zuigfles die bij jouw baby past!

Bestellen baby zuigfles

In ons online assortiment vind je de flessen overzichtelijk terug en plaats je eenvoudig jouw bestelling. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden wij het nog dezelfde dag. Voor alle bestellingen van 20 euro of meer, rekenen we geen verzendkosten. Je kunt de flessen ook komen bekijken in een van onze megastores. Daar vind je ook de rest van ons uitgebreide assortiment terug.

Lees minder...
41 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Difrax S-Fles 170 ml

  De Difrax S-Fles 170 ml beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en spugen. De S-fles van Difrax wordt geleverd inclusief flessenspeentje.

  Normale prijs: 9,99

  Special Price 7,99

 • Quick view

  Difrax Papfles XL Transparant 310 ml

  De Difrax Woezel en Pip Handgreepfles Groot is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes. Daarnaast beschikt de handige fles over een Anti-colic ventiel die buikkrampjes bij je kindje voorkomt.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles Giftset Roze

  De Dr. Brown's Brede Halsfles Giftset Roze bestaat uit verschillende flessen met een vrolijke print. Al deze brede halsflessen zijn uitgevoerd met een ventilatiesysteem dat buikkrampjes vermindert.

  49,99

  35,96

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Halsfles Samplerkit

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Halsfles Samplerkit zijn handige flessen wat makkelijk in de handen ligt. Het beschikt over een borstvormige siliconen speen wat de overgang van borst naar fles eenvoudig maakt.

  27,99

  25,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Startpakket Standaardfles

  Met het Dr. Brown's Options+ Startpakket Standaardfles kun je voorlopig wel even vooruit. Het pakket bestaat uit flessen van verschillende milliliters en soorten spenen. Deze flessen helpen buikkrampjes te minderen.
  25,99
 • Quick view

  Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles 180 ml

  De Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles 180 ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De drinkfles van Lola & Lykke zorgt voor een betere spijsvertering en ondersteunt een gezond drinkpatroon.
  12,50
 • Quick view

  Done By Deer Friends Thermosfles Mix

  Deze Done By Deer Friends Thermosfles Mix is onbreekbaar en lekvrij! De fles is handig mee te nemen op reis en geschikt voor zowel koude als warme drankjes. Verder kan de fles met de hand gereinigd worden.
  29,95
 • Quick view

  Done By Deer Lalee Thermosfles Sand

  Deze Done By Deer Lalee Thermosfles Sand is onbreekbaar en lekvrij! De fles is handig mee te nemen op reis en geschikt voor zowel koude als warme drankjes. Verder kan de fles met de hand gereinigd worden.
  29,95
 • Quick view

  Difrax S-Fles 310 ml

  De Difrax S-Fles Breed 310 ml beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en spugen bij je kindje. De S-fles van Difrax heeft een inhoud van 310 ml.

  11,99

  9,74

 • Quick view

  Difrax S-Fles 250 ml 2 Stuks

  De Difrax S-Fles 250 ml 2 Stuks beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes. De S-fles van Difrax wordt geleverd inclusief flessenspeen.

  Normale prijs: 19,99

  Special Price 15,99

 • Quick view

  Difrax Handgreepfles 240 ml

  De Difrax Handgreepfles 240 ml is gemakkelijk vast te houden met de kleine kinderhandjes. Daarnaast beschikt de handige fles over een Anti-colic ventiel die hevige buikkrampjes bij je kindje voorkomt.

  9,49

  7,86

 • Quick view

  Difrax S-Fles 250 ml

  De Difrax S-Fles 250 ml beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en spugen bij je kindje. De S-fles van Difrax heeft een inhoud van 250 ml.

  10,99

  9,59

 • Quick view

  Hevea Medium Flow Kit Glazen Fles 250 ml 2 Stuks

  De Hevea Medium Flow Kit Glazen Fles 250 ml 2 Stuks beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en is het flesje comfortabel. Geleverd per 2 stuks.
  37,-
 • Quick view

  Hevea Slow Flow Kit Glazen Fles 150 ml 2 Stuks

  De Hevea Slow Flow Kit Glazen Fles 150 ml 2 Stuks beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en is het flesje comfortabel. Geleverd per 2 stuks.
  35,-
 • Quick view

  Difrax Starterset Transparant

  De Difrax Starterset Transparant is ideaal om in huis te hebben en bestaat uit 4 flessen en 2 fopspenen. Zo ben je vanaf de geboorte op alles voorbereid om je kindje flesvoeding te geven.

  29,99

  23,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Startpakket Brede Halsfles

  Met de Dr. Brown's Options+ Anti-colic Startpakket Brede Halsfles kan je voorlopig vooruit! Het beschikt over 3 brede halsflessen, spenen in verschillende fasen en twee reinigingsborstels.

  39,99

  26,36

 • Quick view

  Difrax Starterset Transparant Met Flessenborstel

  De Difrax Starterset Transparant Met Flessenborstel is ideaal om in huis te hebben en bestaat uit 4 flessen en 2 fopspenen. Zo ben je vanaf de geboorte op alles voorbereid om je kindje flesvoeding te geven.

  27,99

  22,39

 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles 120 ml

  De Dr. Brown's standaardfles120ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De fles voorkomt darmkrampjes, spugen en zere oortjes. Wordt geleverd met speen, reinigingsborstel, dop en gebruiksaanwijzing.

  11,49

  7,96

 • Quick view

  Difrax 1-2-3 Doseer S-fles Grijs 250 ml

  De Difrax S-fles beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en spugen. De S-fles wordt geleverd inclusief flessenspeen en heeft een inhoud van 250 ml.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Halsfles 150 ml

  De Dr. Brown's Options+ Brede Halsfles 150 ml is een handige fles wat makkelijk in de handen ligt. Het beschikt over een borstvormige siliconen speen wat de overgang van borst naar fles eenvoudig maakt.

  12,59

  10,07

 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles Duo-pack 250 ml Roze

  Met deze handige Dr. Brown's standaardfles duo-pack haal je in één klap fijne flesjes voor je kindje in huis. Fijn voor je jou en je kindje!

  24,69

  17,56

 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles 250ml

  De Dr. Brown's standaardfles 250ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De fles voorkomt darmkrampjes, spugen en zere oortjes. Wordt geleverd met speen, reinigingsborstel, dop en gebruiksaanwijzing.

  13,69

  10,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Startpakket Standaardfles

  Met het Dr. Brown's Startpakket Standaardfles kun je voorlopig wel even vooruit. Het pakket bestaat uit flessen van verschillende milliliters en soorten spenen. Deze flessen helpen buikkrampjes te minderen.

  37,99

  30,39

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Halsfles 270 ml

  De Dr. Brown's Options+ Brede Halsfles 270 ml is een handige fles wat makkelijk in de handen ligt. Het beschikt over een borstvormige siliconen speen wat de overgang van borst naar fles eenvoudig maakt.

  14,79

  11,83

41 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Vaderdag
Trustpilot