Sebra speelgoed

 

Het leukste Sebra speelgoed vind je op deze pagina. Alle puzzels, knuffels, trekdieren en ander Sebra speelgoed is ontworpen naar echt Scandinavisch design. Neem uitgebreid de tijd om online te shoppen en laat je verrassen door al het mooie, grappige en stijlvolle Sebra speelgoed.

Lees meer...

 

Sebra speelgoed met retro uitstraling

Sebra speelgoed is helemaal van deze tijd. De gebruikte kleuren zijn op dit moment heel populair. Tegelijkertijd hebben de gehaakte poppen en poppenkleertjes een sfeervolle, retro uitstraling. Sebra speelgoed ziet er zo leuk uit, dat je het ook kunt gebruiken als decoratiemateriaal.

 

Gebruiksvriendelijkheid van Sebra speelgoed

Sebra speelgoed is heel gebruiksvriendelijk. Sommige speeltjes, zoals de Sebra knuffelpop, kun je gewoon uitwassen in de wasmachine. Sebra speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang mooi blijven, zodat je kindje er nog lang van kan genieten.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Gehaakte Bal L

  Deze Sebra Gehaakte Bal L zorgt voor uren speelplezier. De gehaakte speelbal voelt zacht aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wanneer je de bal rolt, hoor je een belletje.
  12,95
 • Quick view

  Sebra Houten Speeltje Bird Grey

  Met dit Sebra Houten Speeltje Bird Grey kan je kindje zich uren vermaken door de ringen op elkaar te stapelen. Het speeltje draagt bij aan de ontwikkeling van verschillende vaardigheden van je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Sebra Houten Speeltje Bird

  Met dit Sebra Houten Speeltje Bird kan je kindje zich uren vermaken door de ringen op elkaar te stapelen. Het speeltje draagt bij aan de ontwikkeling van verschillende vaardigheden van je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Sebra Olifant Gehaakte Kinderwagenspanner

  De Sebra Olifant Gehaakte Kinderwagenspanner is een superleuk speeltje wat in de auto of kinderwagen gebruikt kan worden. De kinderwagenspanner is eenvoudig te bevestigen en is te gebruiken vanaf de geboorte.
  34,95
 • Quick view

  Sebra Houten Vormenstoof Dino

  Met de Sebra Houten Vormenstoof Dino kan je kindje zich uren vermaken door de verschillende vormen in de juiste opening te plaatsen. Het spel draagt bij aan de ontwikkeling van verschillende vaardigheden.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Clouds Babymobiel

  Laat je kindje genieten van deze Sebra Clouds Babymobiel. De mobiel is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer en kan boven de box, ledikant of commode opgehangen worden.
  54,95
 • Quick view

  Sebra Letters Blokkenspel

  Laat je kindje heerlijk spelen met dit Sebra Letters Blokkenspel! Het spel bestaat uit 16 houten blokjes en zorgt ervoor dat je kindje op een leuke manier kennis kan maken met alle letters van het alfabet.
  44,95
 • Quick view

  Sebra Boerderij Pop Jenny

  Een schattig gehaakt popje gemaakt van hoogwaardig materiaal wie wil dat nou niet? Deze Sebra Boerderij Pop Jenny is de perfecte uitkomst. Je kindje zal snel vriendjes worden met Jenny
  44,95
 • Quick view

  Sebra Houten Vormenstoof Arctic Animals

  Met de Sebra Houten Vormenstoof Arctic Animals kan je kindje zich uren vermaken door de verschillende vormen in de juiste opening te plaatsen. Het spel draagt bij aan de ontwikkeling van verschillende vaardigheden.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Houten Puzzel Dinosaurus

  Met deze Sebra Houten Puzzel Dinosaurus leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 5 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Rhino Houten Trekdier Vintage Rose

  Het Sebra Rhino Houten Trekdier stimuleert je kindje om te lopen. Het houten trekdier is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook gebruikt worden als decoratie item.
  39,95
 • Quick view

  Sebra Houten Bouwset - 21 Stuks

  Het Sebra Houten Bouwset - 21 Stuks maakt jouw kindje een echt bouwvakkertje. Het gereedschapsset gemaakt van hoogwaardig beukenhout en helpt met het hand-oog coördinatie en handvaardigheden.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Houten alfabet blokken 16 stuks

  Met de Sebra Houten alfabet blokken 16 stuks leert jouw kindje al gauw de verschillende letters kennen wat een enorme uitdaging hem of haar biedt. Maar met deze blokken kan ook een blokken toren gebouwd worden.
  44,95
 • Quick view

  Sebra Puzzel 3 Houten Blokken

  Sebra Puzzel 3 Houten Blokken houdt je kind wel even bezig. Op elke zijde staat een print welke met het volgende blok gekoppeld kan worden. Een uitdaging voor ieder kind die van puzzelen houdt!

  24,95

  18,71

 • Quick view

  Sebra Bal Gradient Boy S

  Deze Sebra bal zorgt voor uren speelplezier. De gehaakte speelbal is gemaakt van zacht materiaal met vulling en wanneer je de bal heen en weer rolt hoor je een vrolijk geluidje.
  11,99
 • Quick view

  Sebra Gehaakte Bal Midnight Plum S

  Deze Sebra Gehaakte Bal Midnight Plum S zorgt voor uren speelplezier. De gehaakte speelbal voelt zacht aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Sebra Knuffelpop Rose

  Zie je hoe lief knuffelpop Rose met haar kraaloogjes kijkt? Ze zoekt een vriendje die uren met haar kan dollen en spelen. En is jouw kindje moe, dan doet pop Rose ook heerlijk een dutje.
  49,95
 • Quick view

  Sebra Houten Puzzel Arctic Animals

  Met deze Sebra Houten Puzzel Arctic Animals leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 5 stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  29,95
18 Resultaten