Sebra speelgoed

Het leukste Sebra speelgoed vind je op deze pagina. Alle puzzels, knuffels, trekdieren en ander Sebra speelgoed is ontworpen naar echt Scandinavisch design. Neem uitgebreid de tijd om online te shoppen en laat je verrassen door al het mooie, grappige en stijlvolle Sebra speelgoed.

Lees meer...

Sebra speelgoed met retro uitstraling

Sebra speelgoed is helemaal van deze tijd. De gebruikte kleuren zijn op dit moment heel populair. Tegelijkertijd hebben de gehaakte poppen en poppenkleertjes een sfeervolle, retro uitstraling. Sebra speelgoed ziet er zo leuk uit, dat je het ook kunt gebruiken als decoratiemateriaal.

Gebruiksvriendelijkheid van Sebra speelgoed

Sebra speelgoed is heel gebruiksvriendelijk. Sommige speeltjes, zoals de Sebra knuffelpop, kun je gewoon uitwassen in de wasmachine. Sebra speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang mooi blijven, zodat je kindje er nog lang van kan genieten.

Lees minder...
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Sebra Daydream Babymobiel

  Laat je kindje genieten van deze stijlvolle Sebra Daydream Babymobiel. De mobiel vol dieren is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer en kan boven de box, ledikant of commode opgehangen worden.

  59,95

  50,71

 • Quick view

  Sebra Seven Seas Babymobiel

  Laat je kindje genieten van deze stijlvolle Sebra Seven Seas Babymobiel. De mobiel vol dieren is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer en kan boven de box, ledikant of commode opgehangen worden.
  59,95
 • Quick view

  Sebra Houten Vrachtwagen Stone Blue

  De Sebra Houten Vrachtwagen Stone Blue is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle design is de vrachtwagen ook leuk als accessoire voor de babykamer. De vrachtwagen is af te nemen met een vochtige doek.
  21,95
 • Quick view

  Sebra Seven Seas Activiteitenboekje

  Het zachte Sebra Seven Seas Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten en 8 pagina's die je kindje erg leuk zal vinden.
  38,95
 • Quick view

  Sebra Daydream Puzzel

  Met de Sebra Daydream Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De prachtige puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 6 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Seven Seas Puzzel

  Met de Sebra Seven Seas Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 5 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Seven Seas / Daydream Telpuzzel

  Met de Sebra Seven Seas / Daydream Telpuzzel hoeft je kindje zich niet te vervelen! Dankzij de puzzel leert je kindje tot tien tellen én dieren herkennen. De telpuzzel is gemaakt van stevig materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Sebra Seven Seas / Daydream Stapeltoren

  De Sebra Seven Seas / Daydream Stapeltoren bestaat uit verschillende stukken die kunnen op elkaar worden gestapeld. Door met de vrolijke stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje motorische vaardigheden.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Sailor Seven Seas Tuimelaar

  De schattige Sebra Sailor Seven Seas Tuimelaar maakt vrolijke geluidjes wanneer je kindje de matroos heen en weer schommelt. De tuimelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  45,95
 • Quick view

  Sebra Buttercup The Mouse Tuimelaar Yellow

  De schattige Sebra Buttercup The Mouse Tuimelaar Yellow maakt vrolijke geluidjes wanneer je kindje de matroos heen en weer schommelt. De tuimelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  45,95
 • Quick view

  Sebra Trekdier Dixi Light Brown

  Het stijlvolle Sebra Trekdier Dixi Light Brown is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. Het trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,95
 • Quick view

  Sebra Houten Fruit

  Met de Sebra Houten Fruit kan je kindje zich urenlang vermaken. De groente is gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Verder is de groente van Sebra leuk te combineren met het keukentje uit de Sebra collectie.
  38,95
 • Quick view

  Sebra Houten Keuken Gereedschap

  Met het Sebra Houten Keuken Gereedschap kan je kindje zich urenlang vermaken. De spulletjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder is het gereedschap leuk te combineren met de keuken uit de Sebra collectie.
  45,95
 • Quick view

  Sebra Fanto The Elephant Wagenspanner

  De stijlvolle Sebra Fanto The Elephant Wagenspanner is een ideaal speeltje voor onderweg. Je kindje zal zich echt geen moment vervelen dankzij de gehaakte figuurtjes in verschillende zachte kleurtjes.
  42,-
 • Quick view

  Sebra Werkbank Warm Grey

  Met de Sebra Werkbank Warm Grey kan de kleine klusser urenlang spelen. De werkbank beschikt over allerlei onderdelen en is leuk te combineren met het los te bestellen gereedschap van Sebra. Geschikt vanaf 2 jaar.
  259,95
 • Quick view

  Sebra Houten Brandweerwagen

  Met de Sebra Houten Brandweerwagen kan je kindje zich uren vermaken. Je kindje kan de brandweer die uit 6 stukken bestaat zelf in en uit elkaar halen. Verder is de brandweerwagen is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  45,95
 • Quick view

  Sebra Houten Groente

  Met de Sebra Houten Groente kan je kindje zich urenlang vermaken. De groente is gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Verder is de groente van Sebra leuk te combineren met het keukentje uit de Sebra collectie.
  38,95
 • Quick view

  Sebra Clouds Babymobiel

  Laat je kindje genieten van deze Sebra Clouds Babymobiel. De mobiel is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer en kan boven de box, ledikant of commode opgehangen worden.
  59,-
 • Quick view

  Sebra Houten Veerboot

  Met de stijlvolle Sebra Houten Veerboot kan je kindje zich urenlang vermaken als een echte kapitein. De veerboot is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is veilig voor je kindje om mee te helpen.
  129,95
 • Quick view

  Sebra Autobaan Vilt

  De Sebra Autobaan Vilt bestaat uit 12 losse delen die je kindje met elkaar kan verbinden. Danzkij de rechte wegen en bochten stippelt je kindje de mooiste route uit om op te rijden met de houten autootjes.
  54,95
 • Quick view

  Sebra Seven Seas Houten Vormenstoof

  Met de Sebra Seven Seas Houten Vormenstoof kan je kindje heerlijk spelen. Het spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. De vormenstoof beschikt verder over 4 blokken in verschillende vormen en kleuren.
  29,95
 • Quick view

  Sebra Houten Mobielhouder

  De Sebra Houten Mobielhouder is in combinatie met een muziekmobiel of hanger, een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Je kunt de houder eenvoudig aan elke box, wieg of babybed monteren.

  Normale prijs: 59,95

  Special Price 59,-

 • Quick view

  Sebra Seven Seas Wagenspanner

  De Sebra Seven Seas Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de gehaakte figuurtjes in verschillende kleuren. De wagenspanner is ook leuk voor het autostoeltje.
  41,95
 • Quick view

  Sebra Houten Garage

  Met de Sebra Houten Garage kan je kindje zich urenlang vermaken. De garage bestaat uit een stijlvolle wasstraat, benzinestation, garagedeuren en een oprit. Verder is de garage gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  154,95
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2