Trekfiguur

Ook voor trekfiguren heb je bij Babypark een brede keuze. Trekfiguren vormen al eeuwenlang populair speelgoed voor kinderen en stimuleren kinderen om te lopen. Bij Babypark hebben vele verschillende figuurtjes in verschillende materialen. Of je nu voor een houten trekfiguur gaat of van textiel. Ze zijn allemaal van gerenommeerde merken en verkrijgbaar tegen de laagste prijzen van Nederland door de laagsteprijsgarantie die Babypark hanteert.

Lees meer...

Assortiment trekfiguren

We hebben verschillende leuke trekfiguren van textiel maar ook voor een houten trekfiguur kun je terecht in ons assortiment. De meeste trekfiguren zijn uitgevoerd in een dierfiguurtje. Zo hebben we in hout ook figuurtjes die tijdens het rijden geluid maken of waarmee het kindje zelf geluid kan maken zoals een xylofoon. Ook zijn er trekfiguren waar nog extra beweging in zit tijdens het rijden door bijvoorbeeld het gebruik van springveren waardoor hoofdjes van diertjes bewegen. Bekijk alle leuke opties in ons assortiment. Kom gerust eens langs in een van onze megastores om alle leuke trekfiguren met eigen ogen te komen bekijken. Een overzicht van de adresgegevens van onze megastores vind je op onze website terug.

Trekfiguur online bestellen

Bestel je jouw trekfiguur liever online dan kun je terecht in onze webshop. Door onze ruime voorraden kunnen we jouw trekfiguur vaak nog dezelfde werkdag verzenden wanneer je voor 23:59 uur bestelt. Wanneer je ervoor zorgt dat de totale bestelwaarde op 20 euro of meer uitkomt dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Naast trekfiguren hebben we uiteraard nog heel veel ander leuk speelgoed en andere artikelen die van pas kunnen komen. Van badzitjes tot traphekjes, je vindt het allemaal bij Babypark.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Trekfiguur Tijger

  De Little Dutch Trekfiguur Tijger is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. Het schattige trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  8,95

  6,70

 • Quick view

  Sebra Blinky The Owl Trilfiguur

  De stijlvolle Sebra Blinky The Owl Muziekmobiel is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een trillend geluid. De mobiel is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  19,-
 • Quick view

  Done by Deer Lalee 2-in-1 Trekfiguur Sand

  Met dit Done by Deer Lalee 2-in-1 Trekfiguur Sand kan je kindje uren spelen. De Lalee trekfiguur is gemaakt van hoogwaardig materiaal en met behulp van een touwtje kan je kindje de lama vooruit trekken.

  54,95

  46,71

 • Quick view

  Kid's Concept Familie Nature Trekdier Mammoet

  Het Kid's Concept Familie Nature Trekdier Mammoet is een onmisbaar speeltje voor jouw kindje. Je kindje kan met het touwtje het trekspeeltje overal mee naartoe nemen en lekker samen rondkruipen of lopen.

  39,95

  29,58

 • Quick view

  Kid's Concept Nature Dino

  De stijlvolle Kid's Concept Nature Dino is een echt onmisbaar speeltje voor jouw kindje. Je kindje kan zich urenlang vermaken met de dino door overal overheen te rijden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Smallstuff Gebreid Trekdier Giraf

  Het Smallstuff Gebreid Trekdier Giraf is een vrolijk figuur waar je kindje mee kan lopen en spelen. Het stijlvolle trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Kid's Concept Nature Mammoet

  De stijlvolle Kid's Concept Nature Mammoet is een echt onmisbaar speeltje voor jouw kindje. Je kindje kan zich urenlang vermaken met de dino door overal overheen te rijden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  21,95

  16,96

 • Quick view

  Smallstuff Gebreid Trekdier Olifant Dark Denim

  Het Smallstuff Gebreid Trekdier Olifant Dark Denim is een vrolijk figuur waar je kindje mee kan lopen en spelen. Het trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Done by Deer Raffi Trekfiguur Powder

  Met dit Done by Deer Elphee Trekfiguur Powder kan je kindje uren spelen. De Elphee trekfiguur is gemaakt van hoogwaardig materiaal en met behulp van een touwtje kan je kindje het olifantje vooruit trekken.

  54,95

  50,-

 • Quick view

  Done by Deer Elphee Trekfiguur Blue

  Met dit Done by Deer Elphee Trekfiguur Blue kan je kindje uren spelen. De Elphee trekfiguur is gemaakt van hoogwaardig materiaal en met behulp van een touwtje kan je kindje het olifantje vooruit trekken.

  54,95

  48,49

 • Quick view

  Janod Pure Trekfiguur Slak

  De Janod Pure Trekfiguur Slak is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen, kruipen en spelen. Het trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  36,99
 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Trekspeeltje Mammoet

  Het Kid's Concept NEO Houten Trekspeeltje Mammoet is een onmisbaar speeltje voor jouw kindje. Je kindje kan met het touwtje het trekspeeltje overal mee naartoe nemen en lekker samen rondkruipen of lopen.

  49,95

  39,-

 • Quick view

  Done by Deer Raffi Trekfiguur Mustard

  Met dit schattige Done by Deer Raffi Trekfiguur Mustard kan je kindje uren spelen. De Raffi trekfiguur is gemaakt van hoogwaardig materiaal en met behulp van een touwtje kan je kindje de giraf vooruit trekken.
  54,95
 • Quick view

  Janod Trekfiguur Konijnen

  Met het Janod Trekfiguur Konijnen kan je kindje uren spelen. De konijnen zijn gemaakt van hout en met behulp van een touwtje kan je kindje de beestjes vooruit trekken. Geschikt voor kinderen van 18-36 maanden.
  19,99
 • Quick view

  Smallstuff Trekfiguur Tractor Grey

  Het Smallstuff Trekfiguur Tractor Grey is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. Het trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  49,95

  39,95

 • Quick view

  Sebra Trekdier Elephant

  Het stijlvolle Sebra Trekdier Elephant is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. Het trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,-
 • Quick view

  Sebra Trekdier Dixi Light Brown

  Het stijlvolle Sebra Trekdier Dixi Light Brown is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. Het trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  69,-
 • Quick view

  Janod Sweet Cocoon Xylofoon Op Wielen

  Met de Janod Sweet Cocoon Xylofoon Op Wielen kan je kindje heerlijk lopen, kruipen en spelen. De xylofoon met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  44,99
 • Quick view

  Elou Kurken Mouse Trailer

  De Elou Kurken Mouse Trailer is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. De vrolijke muis met aanhanger rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Smallstuff Trekdier Dragon Green

  Het Smallstuff Trekdier Dragon Green is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. Het trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  49,95

  39,95

20 Resultaten
Trustpilot