Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Trekfiguur

Ook voor trekfiguren heb je bij Babypark een brede keuze. Trekfiguren vormen al eeuwenlang populair speelgoed voor kinderen en stimuleren kinderen om te lopen. Bij Babypark hebben vele verschillende figuurtjes in verschillende materialen. Of je nu voor een houten trekfiguur gaat of van textiel. Ze zijn allemaal van gerenommeerde merken en verkrijgbaar tegen de laagste prijzen van Nederland door de laagsteprijsgarantie die Babypark hanteert.

Lees meer...

Assortiment trekfiguren

We hebben verschillende leuke trekfiguren van textiel maar ook voor een houten trekfiguur kun je terecht in ons assortiment. De meeste trekfiguren zijn uitgevoerd in een dierfiguurtje. Zo hebben we in hout ook figuurtjes die tijdens het rijden geluid maken of waarmee het kindje zelf geluid kan maken zoals een xylofoon. Ook zijn er trekfiguren waar nog extra beweging in zit tijdens het rijden door bijvoorbeeld het gebruik van springveren waardoor hoofdjes van diertjes bewegen. Bekijk alle leuke opties in ons assortiment. Kom gerust eens langs in een van onze megastores om alle leuke trekfiguren met eigen ogen te komen bekijken. Een overzicht van de adresgegevens van onze megastores vind je op onze website terug.

Trekfiguur online bestellen

Bestel je jouw trekfiguur liever online dan kun je terecht in onze webshop. Door onze ruime voorraden kunnen we jouw trekfiguur vaak nog dezelfde werkdag verzenden wanneer je voor 23:59 uur bestelt. Wanneer je ervoor zorgt dat de totale bestelwaarde op 20 euro of meer uitkomt dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Naast trekfiguren hebben we uiteraard nog heel veel ander leuk speelgoed en andere artikelen die van pas kunnen komen. Van badzitjes tot traphekjes, je vindt het allemaal bij Babypark.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

15 producten

Populariteit
 • Smallstuff Gebreid Trekdier Giraf
  49,95 Adviesprijs 0,-
 • Sebra Trekdier Elephant
  69,- Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
Filteren

15 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader