Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bloktrein

Speelgoed maakt ook een groot deel uit van het assortiment van Babypark. Zo kun je ook een schitterende blokkentrein kopen. Alle treintjes zijn natuurlijk van hoge kwaliteit doordat we enkel met A-merken werken. Op het gehele assortiment rust onze laagsteprijsgarantie zodat je ook nooit teveel betaalt voor deze hoogwaardige kwaliteit treintjes. Bekijk ons assortiment en kies de bloktrein die het beste bij jouw kindje past.

Lees meer...

Blokkentrein assortiment

Bij Babypark hebben we verschillende uitvoeringen beschikbaar zoals een schitterend houten bloktrein van Woezel en Pip. Het bestaat net als verschillende andere houten treintjes uit een locomotiefje en twee wagonnetjes die los zijn te koppelen. Op de wagonnetjes zijn weer andere blokjes te zetten. Ook van Little Dutch hebben we leuke houten blokkentreinen die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn en ook prima als decoratiestuk dienst kunnen doen. Voor de meeste treintjes geldt, dat ze geschikt zijn voor kinderen vanaf 12 maanden.

Online blokkentrein kopen

Voor welke bloktrein je ook kiest, je bestelt het snel en eenvoudig via de webshop van Babypark. Door onze ruime voorraden zijn de treintjes vaak direct uit voorraad leverbaar. Is dat het geval dan worden bestellingen die voor 23.59 uur worden geplaatst, nog dezelfde werkdag door ons verwerkt en verzonden. Zo kan jouw kindje de volgende dag al met het treintje spelen. Bestellingen vanaf 20 euro worden kosteloos verzonden. Je bent ook altijd welkom in een van onze megastores. Babypark heeft verschillende megastores verspreid door Nederland. Op onze website vind je een overzicht met alle adresgegevens en openingstijden. Zo vind je ook eenvoudig een megastore in jouw regio. Ons team van productspecialisten staan klaar om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader