Bloktrein

Speelgoed maakt ook een groot deel uit van het assortiment van Babypark. Zo kun je ook een schitterende blokkentrein kopen. Alle treintjes zijn natuurlijk van hoge kwaliteit doordat we enkel met A-merken werken. Op het gehele assortiment rust onze laagsteprijsgarantie zodat je ook nooit teveel betaalt voor deze hoogwaardige kwaliteit treintjes. Bekijk ons assortiment en kies de bloktrein die het beste bij jouw kindje past.

Lees meer...

Blokkentrein assortiment

Bij Babypark hebben we verschillende uitvoeringen beschikbaar zoals een schitterend houten bloktrein van Woezel en Pip. Het bestaat net als verschillende andere houten treintjes uit een locomotiefje en twee wagonnetjes die los zijn te koppelen. Op de wagonnetjes zijn weer andere blokjes te zetten. Ook van Little Dutch hebben we leuke houten blokkentreinen die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn en ook prima als decoratiestuk dienst kunnen doen. Voor de meeste treintjes geldt, dat ze geschikt zijn voor kinderen vanaf 12 maanden.

Online blokkentrein kopen

Voor welke bloktrein je ook kiest, je bestelt het snel en eenvoudig via de webshop van Babypark. Door onze ruime voorraden zijn de treintjes vaak direct uit voorraad leverbaar. Is dat het geval dan worden bestellingen die voor 23.59 uur worden geplaatst, nog dezelfde werkdag door ons verwerkt en verzonden. Zo kan jouw kindje de volgende dag al met het treintje spelen. Bestellingen vanaf 20 euro worden kosteloos verzonden. Je bent ook altijd welkom in een van onze megastores. Babypark heeft verschillende megastores verspreid door Nederland. Op onze website vind je een overzicht met alle adresgegevens en openingstijden. Zo vind je ook eenvoudig een megastore in jouw regio. Ons team van productspecialisten staan klaar om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Houten Dierentrein

  Met de Trixie Houten Dierentrein maakt je kindje de leukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen met elkaar te combineren ontstaan er andere wagonnetjes. Geschikt vanaf 1 jaar.

  32,95

  27,85

 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Houten Blokkentrein Pink

  Met de kleurrijke Little Dutch Wild Flowers Houten Blokkentrein Pink maakt je kindje de allerleukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen te combineren ontstaan er nieuwe wagonnetjes.

  24,95

  19,96

 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Blokkentrein Blue

  Met de kleurrijke Little Dutch Ocean Houten Blokkentrein Blue maakt je kindje de allerleukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen te combineren ontstaan er nieuwe wagonnetjes.

  24,95

  19,96

 • Quick view

  Rubotoys Woezel En Pip Houten Trein

  Met de Rubotoys Woezel En Pip Houten Trein maakt je kindje de leukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen met elkaar te combineren ontstaan er andere wagonnetjes. Geschikt vanaf 1 jaar.
  24,99
 • Quick view

  Janod Brandweer Trein

  Deze schattige Janod Brandweer Trein is dé ideale aanvulling voor de treinbaan. Je kindje kan zich urenlang vermaken. Verder stimuleert de trein de ontwikkeling van je kindje. Geschikt vanaf drie jaar.

  18,50

  17,99

 • Quick view

  Janod Boerderij Trein

  Deze schattige Janod Boerderij Trein is dé ideale aanvulling voor de treinbaan. Je kindje kan zich urenlang vermaken. Verder stimuleert de trein de ontwikkeling van je kindje. Geschikt vanaf drie jaar.

  18,50

  17,50

 • Quick view

  Janod Houten Blokkentrein

  Het Janod Houten Blokkentrein daagt je peuter uit de trein op te bouwen met verschillende blokken. Door dit spelenderwijs te doen leert je kindje gelijk verschillende kleuren kennen. Een leuk spel om te geven en te krijgen!
  36,99
 • Quick view

  Kid's Concept NEO Houten Trein Met Blokken Naturel

  Met de Kid's Concept NEO Houten Trein Met Blokken Naturel kan je kindje fijn spelen. De trein bevat een locomotief en twee wagons met blokken die in verschillende combinaties op de wagons kunnen worden gestapeld.

  39,95

  35,95

 • Quick view

  Kid's Concept Houten Speeltrein Met Diertjes

  Met de Kid's Concept Houten Speeltrein Met Diertjes kan je kindje heerlijk spelen. Het treintje bestaat uit 3 stukken: een locomotief en twee wagonnetjes. Daarnaast worden ook 5 schattige passagiers meegeleverd.
  42,95
 • Quick view

  Little Dutch Treinbaan XL Stad

  Met de Little Dutch Treinbaan XL Stad komt de fantasie van je kindje tot leven. De treinbaan bestaat uit 108 onderdelen. Verder is de baan gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  79,95

  71,99

10 Resultaten
Trustpilot