Volare driewielers

 

Geef je kindje een mooie Volare driewieler. Een Volare driewieler is een mooi opstapje naar een gewone fiets. Volare driewielers blijven heel stabiel staan, dankzij de twee achterwielen. Van voren hebben deze driewielers maar één wiel, zodat je kindje gemakkelijk bochten kan maken.

 

Lees meer...

Het comfort van Volare driewielers

Van het merk Volare verkopen wij driewielers met een verstelbare rugleuning. Je kunt de driewieler dus zó aanpassen dat je kindje zo comfortabel mogelijk zit. Ook het zachte zitkussen zorgt voor veel comfort. Dankzij de zonnekap zit je kindje beschut tegen de zon. Wil je zelf de driewieler rijden, zodat je kindje even niet hoeft te trappen? Gebruik dan de duwstang die overigens ook weer heel gemakkelijk te verwijderen is.

 

De veiligheid van Volare driewielers

In een Volare driewieler zit je kindje stevig vast met een veiligheidsbeugel en een veiligheidsriem. Aan de trappers van veel Volare driewielers zit en anti-sliplaag die voorkomt dat je kindje van de trappers glijdt. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie Volare driewieler online via onze webshop.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Volare Rito Driewieler

    Door middel van deze prachtige en luxe Volare Rito Driewieler maakt je kindje kennis met het fietsen en wordt de overstap naar de echte fiets minder groot. De fiets is veilig en beschikt over een verstelbare duwstang.
    89,-
1 Resultaten