Janod loopfiets

 

Geef je kindje een loopfiets cadeau. Is je kindje hieraan gewend, dan is de stap naar een echte fiets minder groot. Op deze pagina vind je alle loopfietsen van Janod. De Janod loopfietsen zijn niet alleen heel stevig en duurzaam, maar zien er ook heel leuk uit.

Lees meer...

 

Retro uitstraling

Janod maakt voor haar producten veel gebruik van hout. Ook de loopfietsen van Janod zijn in de meeste gevallen van hout. De producten zijn uitgevoerd in moderne kleuren en hebben een retro uitstraling, hoe leuk is dat?!

 

Luchtbanden of rubberen banden

Sommige Janod loopfietsen hebben luchtbanden, anderen rubberen banden. Luchtbanden moeten af en toe opgepompt worden, bij rubberen banden hoeft dat niet. Rubberen banden kunnen uiteraard ook niet lek raken. Kies de Janod loopfiets van jouw voorkeur online!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Janod Vintage Bikloon Loopfiets

  De ideale Janod Vintage Bikloon Loopfiets waarmee je kindje het evenwicht leert. De loopfiets is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een aangenaam zitje, rubberen handvatten en banden.
  119,99
 • Quick view

  Janod Mademoiselle Scooter Roze

  De Janod Mademoiselle Scooter Roze is een houten loopfiets met retro uitstraling. Uitgerust met luchtbanden, handvatten en een verstelbare zadel in hoogte. Als laatste kan er ook nog een roze tasje achterop de fiets bevestigd worden.

  99,99

  84,95

 • Quick view

  Janod Scooter Mint

  Houten scooter met retro uitstraling. Uitgerust met luchtbanden, handvatten en een verstelbare zadel in hoogte.

  97,50

  78,95

3 Resultaten