Loopfietsen, Berg 2Go loopfiets

Sebra loopfietsen

 

Een Sebra loopfiets is een leuk hulpmiddel bij het leren lopen van je kindje. Sebra loopfietsen zien er heel mooi uit. Sommige Sebra loopfietsen zien eruit als een stoere scooter. Met zo’n leuke loopfiets wil je kindje wel fietsen! Sebra loopfietsen zijn over het algemeen bedoeld voor kinderen vanaf een jaar oud.

 

Lees meer...

Sebra loopfietsen met drie wielen

Veel Sebra loopfietsen hebben drie wielen. Het voordeel van deze loopfietsen is dat deze heel stabiel blijven staan. Vaak hebben deze Sebra loopfietsen echte rubberen banden. Deze banden zorgen ervoor dat er geen krassen op de vloer komen.

 

Over Sebra

Sebra is een sfeervol Scandinavisch merk van onder meer speelgoed en babykameraccessoires. Sebra kiest altijd voor bijzondere kleuren en voor klassieke handwerktechnieken. Dat maakt Sebra heel bijzonder. Sebra producten zien er echt heel speciaal uit. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een stoere Sebra loopfiets online via onze webshop!Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Sebra Scooter Grey

    De Sebra Scooter Grey is ideaal dankzij de rubberen banden kan je kindje binnen rijden zonder dat er krassen op de grond ontstaan. Deze scooter is gemaakt van beukenhout en biedt jouw kindje veel speelplezier.

    169,95

    149,95

1 Resultaten