Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Houten loopkar

Een loopwagen helpt je kindje eenvoudig zijn of haar evenwicht te bewaren bij het doen van de eerste stapjes. Bij Babypark hebben we verschillende leuke loopkarren waarmee dat kan. Of je nu op zoek bent naar een loopkar, loopfiets of driewieler om je kindje te helpen bij het leren lopen; we hebben het allemaal. Wij hebben enkel A-merken in ons assortiment en verkopen die tegen onze laagsteprijsgarantie. Houd je van natuurlijke materialen en wil je een houten loopkar kopen? Ook die zijn terug te vinden in ons assortiment.

Lees meer...

Assortiment houten loopkar

Wie op zoek is naar een loopkar van hout moet zeker die van het merk Sebra bekijken. Deze duwwagen is gemaakt van een combinatie van beukenhout, MDF en Samak hout. De rubberen wielen zorgen ervoor dat het wagentje soepel rijdt, zelfs op oneffen terrein. Bekijk deze schitterende houten loopkar in Deens design en de andere loopwagens in ons assortiment. Zo hebben we ook een stoer vrachtwagenmodel in hout. Je kunt ons assortiment bekijken in een van onze megastores. Vraag dan wel even na of ze op voorraad zijn. In elk van onze megastores is een team van verkoopspecialisten aanwezig om je van advies te voorzien en eventuele vragen te beantwoorden. Je vindt een overzicht van de adresgegevens van al onze megastore op onze website.

Online houten loopkar kopen

Wil je liever via het gemak van online winkelen een loopkar van hout aanschaffen? Dan kan dat uiteraard via onze webshop. Bij Babypark verzenden we gratis voor bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer. Haal je het liever af in een van onze megastores dan is dat ook mogelijk.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader