Trybike loopfietsen

Een Trybike loopfiets maakt de stap naar een gewone fiets minder groot. Je kindje kan het fietsje gebruiken als het ongeveer 2 of 3 jaar oud is tot de leeftijd van 6 jaar. Bij de aankoop van een loopfietsje van Trybike zitten meestal stickervellen inbegrepen. De stickers zijn bedoeld om op het fietsje te plakken, zodat je het leuk kunt versieren en heel persoonlijk kunt maken. Om te zorgen voor een zo veilig mogelijke situatie is een loopfietsje van Trybike aan te vullen met een helm. Een Trybike helm beschermt het hoofdje van je kindje heel goed en voelt ook comfortabel aan. Op deze pagina vind je onze Trybike loopfietsen en bijbehorende accessoires.

Lees meer...

Een Trybike loopfiets verstellen

Een Trybike loopfiets is heel goed aan te passen aan de grootte van je kindje. Je stelt zelf de zadelhoogte in. Zo zorg je voor een fietsje waar je kindje heel comfortabel op kan rijden. Vaak is het mogelijk om een extra wiel toe te voegen. Dankzij de unieke control disk bij het achterwiel is te de wielbasis verlengen of te verkorten. Op die manier tover je het loopfietsje om tot een driewieler. Het derde wiel is vaak aanvullend verkrijgbaar. Je vindt het meestal terug op deze pagina.

Over Trybike

Trybike is een kwalitatief goed merk van mooie, gebruiksvriendelijke en veilige loopfietsen en driewielers. Trybike loopfietsen hebben meestal een mooie, vintage uitstraling. De meeste Trybike loopfietsen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Jouw gewenste Trybike loopfiets bestel je snel en eenvoudig online van Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over een leverdatum.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Trybike Steel Vintage Loopfiets

  Deze Trybike Steel Vintage Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het loopfietsje heeft een stijlvolle uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  99,95
 • Quick view

  Trybike Steel Loopfiets

  Deze Trybike Steel Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het Trybike loopfietsje heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  99,95
 • Quick view

  Trybike Trike Kit Steel

  Dankzij deze Trybike Trike Kit Steel maak je van de Trybike Steel Loopfiets een driewieler voor kindjes vanaf 15 maanden. De Trike Kit Steel wordt compleet met wiel, achteras en inbussleutels geleverd.
  39,95
 • Quick view

  Trybike Trike Kit Steel Vintage

  Dankzij deze Trybike Trike Kit Steel Vintage maak je van de Trybike Steel Loopfiets een driewieler voor kindjes vanaf 15 maanden. De Trike Kit wordt compleet met wiel, achteras en inbussleutels geleverd.
  39,95
 • Quick view

  Trybike Steel Rieten Fietsmandje

  Met het Trybike Steel Rieten Fietsmandje maak je de Trybike Steel loopfiets helemaal af! Je kunt het fietsmandje eenvoudig aan het metalen stuur van de loopfiets bevestigen door middel van lederen bandjes.

  19,95

  17,95

 • Quick view

  Trybike CoConuts Helm Mt. XS

  De Trybike CoConuts Helm Mt. XS biedt veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.
  34,95
6 Resultaten