Trybike

Zoek je een leuke kinderfiets? Ontdek dan het assortiment van Trybike! Deze loopfiets kan worden uitgebreid met een extra achterwiel zodat er een driewieler ontstaat. Hierdoor kan je kindje extra lang gebruik maken van de Trybike loopfiets. Deze driewieler is geschikt vanaf ongeveer 15 maanden, afhankelijk van de lengte van je kindje. Zie jij het al voor je dat je kindje op zo'n stoere Trybike driewieler of loopfiets voorbij komt fietsen?

Lees meer...

Kies jouw favoriete Trybike loopfiets

Op deze pagina vind je diverse uitvoeringen van de Trybike loopfiets en bijbehorende accessoires. Neem de tijd om door ons assortiment heen te scrollen op deze pagina en ontdek jouw favoriete kleur. De Trybike loopfiets is ook erg geschikt om te geven als (verjaardags)cadeau. De ontvanger zal zo'n stoere Trybike fiets vast en zeker kunnen waarderen! Een bijpassende helm maakt een Trybike loopfiets helemaal compleet.

Bestel jouw Trybike online

De fietsen en accessiores van Trybike zijn eenvoudig online te bestellen. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden door Babypark altijd gratis verzonden. Ook profiteer je van onze laagste prijsgarantie. Dat betekent dat wij dagelijks onze prijzen controleren en indien nodig aanpassen. Zie je een Trybike artikel elders goedkoper? Laat het ons weten, dan betalen wij jou het verschil terug. Wil je de fiets liever in het echt bekijken? In sommige winkels is een showmodel aanwezig. Informeer via WhatsApp (0488 488 888) naar de beschikbaarheid in het voor jou dichtstbijzijnde filiaal.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Trybike Steel Vintage Loopfiets

  Deze Trybike Steel Vintage Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het loopfietsje heeft een stijlvolle uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  99,95
 • Quick view

  Trybike Steel Loopfiets

  Deze Trybike Steel Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het Trybike loopfietsje heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  99,95
 • Quick view

  Trybike Steel Rieten Fietsmandje

  Met het Trybike Steel Rieten Fietsmandje maak je de Trybike Steel loopfiets helemaal af! Je kunt het fietsmandje eenvoudig aan het metalen stuur van de loopfiets bevestigen door middel van lederen bandjes.

  19,95

  17,95

 • Quick view

  Trybike CoConuts Helm Mt. XS

  De Trybike CoConuts Helm Mt. XS biedt veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 33,95

 • Quick view

  Trybike Trike Kit Steel

  Dankzij deze Trybike Trike Kit Steel maak je van de Trybike Steel Loopfiets een driewieler voor kindjes vanaf 15 maanden. De Trike Kit Steel wordt compleet met wiel, achteras en inbussleutels geleverd.
  39,95
 • Quick view

  Trybike Trike Kit Steel Vintage

  Dankzij deze Trybike Trike Kit Steel Vintage maak je van de Trybike Steel Loopfiets een driewieler voor kindjes vanaf 15 maanden. De Trike Kit wordt compleet met wiel, achteras en inbussleutels geleverd.
  39,95
6 Resultaten
Trustpilot