Alles voor de babykamer bij Babypark

Voor de meest uiteenlopende zaken voor je kinderkamer kun je terecht in het ruime assortiment van Babypark. Wij hebben alles wat je nodig kunt hebben bij de inrichting van de kinderkamer. Niet alleen mooie wiegjes, lampjes en meubels maar ook praktische zaken als babyfoons/monitors en zelfs een kastdeurklem voor je baby kamer. Alle artikelen bestel je altijd tegen de laagste prijzen van Nederland dankzij de door ons gehanteerde laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Baby kastdeurklem voor extra veiligheid

Kinderen kunnen in een onbewaakt ogenblik vaak meer uitspoken dan je je kunt voorstellen. Gevaar ligt daardoor altijd op de loer. Bij Babypark zijn er verschillende manieren om je peuter in de gaten te houden en incidenten te voorkomen. Zo hebben we babyfoons met camera, traphekjes die een val van de trap voorkomen en ook een kastdeurklem vormt een mogelijkheid. Wanneer jouw kleine de kast open weet te krijgen, dan zijn er ook verschillende scenario’s te bedenken die je kindje pijn kunnen doen. Zo kan er iets van een plank vallen of kunnen de vingers tussen de deur komen. Door in de baby- of kinderkamer een kastdeurklem te gebruiken, voorkom je dat gevaar. Bij Babypark hebben we zo’n kastdeurklem om je baby te beschermen. Door een groen en rood teken weet je meteen wanneer je het correct hebt bevestigd. Wanneer dat het geval is, kun je de kast enkel openen door een dubbele handeling. Dit voorkomt dat je kindje, al dan niet per ongeluk, de kast zelf weet te openen. De klem werkt op alle kastdeuren met handgrepen of deurknoppen.

Online bestellen baby kastdeurklem

Bestellen van de kastdeurklem gaat snel en eenvoudig via onze webshop. Wanneer je ervoor zorgt dat de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt dan verzenden we de bestelling kosteloos. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we nog dezelfde werkdag. Uiteraard ben je ook altijd welkomen in onze megastores.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Safety 1st Flexibele Kastdeurklem

    Deze kastdeurklem van Safety 1st bevestigt de correcte bevestiging van het product door middel van een groen en rood teken.
    3,99
1 Resultaten
Trustpilot