Flow Amsterdam rookmelder

Om de kinderkamer veilig te maken, zijn er verschillende artikelen te verkrijgen zoals een babyfoon en deurklem. Maar ook de standaard rookmelder kan natuurlijk deel uitmaken van de kinderkamer. Rookmelders zijn vooral praktisch en maken je woning er doorgaans niet fraaier op. Voor de kinderkamer kun je bij Babypark echter een rookmelder van Flow Amsterdam vinden die bewijst dat het ook anders kan. De rookmelder heeft een leuk dierendesign dat perfect in een kinderkamer past. Zo vormt het niet enkel een veiligheidsmaatregel maar is het ook meteen een leuke accessoire voor de kinderkamer. Een Flow Amsterdam rookmelder kopen doe je uiteraard via Babypark want dan ben je verzekerd van de laagste prijzen van Nederland.

Lees meer...

Flow Amsterdam rookmelder uitvoeringen

Bij Babypark hebben we verschillende uitvoeringen van de rookmelder van Flow Amsterdam. Kies je voor een leuk roze uiltje of een grappige apenkop? Wat voor uitvoering je ook kiest, het leuke design gaat niet ten koste van de praktische functie van de rookmelder. De Flow Amsterdam rookmelder is speciaal ontwikkeld om vroegtijdig smeulend vuur en rook te detecteren. Zo geeft het jou de gemoedrust dat wanneer er brand uitbreekt, je op tijd bij de kinderkamer bent om je kindje in veiligheid te brengen. De rookmelder wordt geleverd met bevestigingsmateriaal voor wand en plafond.

Flow Amsterdam rookmelder online kopen

Bij Babypark is het zowel mogelijk om artikelen in de megastore aan te schaffen als in onze webshop. We hebben verschillende megastores in Nederland waar je altijd van harte welkom bent. Kies je voor het gemak van online shoppen dan kunnen we de rookmelder snel leveren. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we nog dezelfde werkdag. Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we kosteloos.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Flow Amsterdam Gustav Rookmelder

  De Flow Amsterdam Gustav Rookmelder ontdekt in een vroeg stadium smeulend vuur en rook. En deze rookmelder is nog leuk te gebruiken als accessoire op een baby- en kinderkamer ook!

  24,95

  21,95

 • Quick view

  Flow Amsterdam Rosie Rookmelder

  De Flow Amsterdam Rosie Rookmelder ontdekt in een vroeg stadium smeulend vuur en rook. En deze rookmelder is nog leuk te gebruiken als accessoire op een baby- en kinderkamer ook!
  24,95
2 Resultaten
Trustpilot