Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Hekje van Babydan

Ook voor de veiligheid van je kindje heeft Babypark een brede keuze aan artikelen van gerenommeerde merken. Zo hebben we bijvoorbeeld de kwalitatieve hekjes van Babydan. De onderscheiden hekjes van dit merk voldoen aan de hoogste veiligheidstandaarden en worden gemaakt in de eigen Deense fabrieken. Babydan beschermt niet alleen je kindje maar ook de planeet door hun producten zonder schadelijke chemicaliën te maken. In combinatie met de gladde afwerking is het dus ook niet gevaarlijk voor je kindje wanneer die aan het hek zou gaan sabbelen. Wanneer je jouw Babydan hekje gaat kopen bij Babypark dan betaal je daar altijd de laagste prijs voor dankzij onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment Babydan hekje

In het assortiment van Babypark hebben we bijvoorbeeld een schitterend traphekje dat je voor vrijwel elke deuropening kunt gebruiken (zowel binnen als buiten het kozijn). Door het harmonicasysteem vouwt het eenvoudig op en is het zo grotendeels uit het zicht. Het hekje is met één hand te openen en sluiten. Ook voor een Babydan systeem hekje kun je bij Babypark slagen. Dergelijke hekjes kun je gebruiken om een bepaald risicogebied af te sluiten zoals de deur, trapgat of openhaard. Via de Onbox app kun je een stap voor stap gids bekijken voor het monteren van je hekje. Naast de hekjes hebben we ook verschillende accessoires beschikbaar zoals een muurbevestigingskit of een verlengstuk.

Babydan hekje online kopen

Wil je graag live uitleg over de werking en montage van een hekje van Babydan? Kom dan naar een van onze megastores waar een team van productspecialisten voor je klaar staat. Weet je al wat je nodig hebt? Bestel het dan eenvoudig online. Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we gratis. Plaats je de bestelling voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader