Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Traphekjes

Traphek bruin

Het verkennende karakter van jonge kinderen helpt hen verder in hun ontwikkeling maar kan ook een gevaar voor henzelf vormen. Helemaal omdat ze op die leeftijd nog niet de risico’s van hun handelen op waarde kunnen schatten. Een trapgat vormt daardoor voor kleine kinderen vaak een reëel gevaar. Bij Babypark kun je gelukkig terecht voor verschillende traphekjes om dit gevaar teniet te doen. We hebben ze in verschillende uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Zoek je bijvoorbeeld een traphekje in bruin dan vind je dat ook in ons assortiment. Doordat we enkel A-merken verkopen en een laagsteprijsgarantie hanteren, betaal je altijd de laagste prijs voor de hoogwaardige traphekjes in bruin in ons assortiment.

Lees meer...

Assortiment traphekje bruin

Traphekjes blinken vaak niet uit in design, ze hebben een functie waarop geen concessies gedaan worden. Gelukkig bieden we bij Babypark wel verschillende kleuren om het hekje te laten passen binnen je interieur. Houd je van een natuurlijke uitstraling dan kun je bij ons ook terecht voor een naturel bruin traphekje. We hebben bijvoorbeeld een traphekje in bruin van stevig hout dat goedgekeurd is volgens Europese veiligheidseisen. Het valt in de categorie schroefhekjes dat in vergelijking met klemhekjes en rolhekjes het veiligst is bij intensief gebruik.

Traphekjes in bruin kopen

Twijfel je nog welk type hekje je wilt plaatsen? Bijvoorbeeld omdat je het maar sporadisch gebruikt en daardoor een rolhekje wel wat vindt dat uit het zicht is te rollen? Of wil je niet boren en lijkt een klemhekje je wel wat? Kom ze dan gerust eens bekijken en laat je adviseren door een van onze verkoopspecialisten. Je vindt onze megastores door heel Nederland. Ben je al zeker over je keuze voor een traphek in bruin dan kun je ook direct bestellen vanuit onze webshop. Doe je dat voor 23:59 uur dan wordt het dezelfde werkdag verzonden. Verzendkosten worden niet in rekening gebracht voor bestellingen vanaf 20 euro waardoor jouw traphekje in bruin gratis verzonden kan worden.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Kidsriver Felix Traphekje
    34,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader