traphekje, klemhekje

BabyDan traphekje

 

Met een BabyDan traphekje creëer jij in een handomdraai een veilige leefomgeving voor je kindje. Kijk eens rond in het BabyDan assortiment en laat je verassen door de vele mogelijkheden.

Lees meer...

 

Bescherm je kindje optimaal

Natuurlijk wil jij je kindje beschermen voor elke gevaarlijke situatie. Een traphekje voorkomt dat je kindje in een onbewaakt ogenblik de trap op klimt. Met de producten van BabyDan kun je je kindje in nog veel meer onveilige situaties beschermen. Sommige hekjes zijn bijvoorbeeld zo lang dat je ze ook om de openhaard heen kunt zetten. Zo bescherm jij je kindje optimaal!

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  79,95

  69,95

 • Quick view

  BabyDan Premier Klemhekje

  Het BabyDan Premier Klemhekje is een ideaal hekje dat helemaal is aan te passen aan jouw wensen. Het klemhek is geschikt voor openingen van 73 - 93 cm en wordt eenvoudig bevestigd.
  54,95
 • Quick view

  BabyDan Avantgarde Klemhekje Naturel

  Het BabyDan Avantgarde Klemhekje voldoet aan de Europse veiligheidsnorm en is heel gebruiksvriendelijk. Het klemhek is gemakkelijk te bevestigen en kan met één hand open worden gemaakt.
  79,95
 • Quick view

  BabyDan FlexiFit Metal Traphekje Wit

  BabyDan FlexiFit Metal Traphekje is voor bijna iedere opening geschikt omdat het hekje zowel binnen als buiten het kozijn bevestigd kan worden. Het traphekje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en opent naar beide kanten.
  49,95
 • Quick view

  BabyDan Park-A-Kid

  De BabyDan Park-A-Kid kan zowel als box en als veiligheidshek gebruikt worden. De Park-A-Kid bestaat uit één deur en vier losse delen zodat je in totaal een lengte van 365 cm kunt overbruggen. Inclusief speelkleed.
  145,-
 • Quick view

  BabyDan Flex Systeemhek

  Met het BabyDan Flex Systeemhek bescherm je je kindje tegen gevaar. Dit multifunctionele hek is te gebruiken als traphek, deurhek of als afscherming van bijvoorbeeld de open haard.

  99,95

  79,49

 • Quick view

  BabyDan Flex Deur

  De BabyDan Flex Deur is een handige deuropening voor het BabyDan Flex systeemhek. Het deurtje is inclusief extra spijl 72 cm breed, eenvoudig te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
  56,-
 • Quick view

  BabyDan FlexiGate Traphekje Naturel

  Het BabyDan FlexiGate Traphekje Naturel kan zowel tussen als op het kozijn geschroefd kan worden. Het traphekje is stevig, verstelbaar en geschikt voor openingen van 61 tot 106 cm.

  64,95

  50,39

 • Quick view

  BabyDan Y-Spoel / Spindel

  Dankzij het BabyDan Y-Spoel / Spindel kan je nu eenvoudig het BabyDan Premier Klemhekje bevestigen tussen een muur en balustrade. De spoel is voorzien van een zacht plastic laagje en wordt geleverd per 2 stuks.
  12,-
 • Quick view

  BabyDan Flex Verlengdeel

  Het BabyDan Flex Verlengdeel is ideaal voor het verlengen van de BabyDan Flex. Het verlengdeel is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal. Je kunt het verlengdeel van BabyDan eenvoudig monteren.
  20,95
 • Quick view

  Babydan Guard Me Verlengstuk

  Met dit Babydan Guard Me Verlengstuk kan je het Babydan Guard Me Traphekje verlengen tot 113,5 cm. Het verlengstuk is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan op een eenvoudige manier gemonteerd worden.
  25,-
 • Quick view

  BabyDan Flex Muurbevestiging

  De BabyDan Flex Muurbevestiging is een handige montageset voor het BabyDan Flex Systeemhek. De montageset biedt de mogelijkheid om het systeemhek makkelijk en snel ergens anders in huis te plaatsen.
  17,95
 • Quick view

  BabyDan Flex Losse Spijl

  Met de BabyDan Flex Losse Spijl kan je de BabyDan Flex serie makkelijk uitbreiden. De losse spijl is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. De spijl is 75 cm hoog en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  2,95
 • Quick view

  BabyDan Premier Gate Verlengstuk

  Met het BabyDan Premier Gate Verlengstuk kun je het BabyDan Premier Klemhekje verlengen naar elke gewenste breedte. Het verlengstuk is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te monteren.
  17,-
 • Quick view

  BabyDan Premier Gate Drempel

  De BabyDan Premier Gate Drempel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en erg handig voor het BabyDan Premier Klemhekje. Dankzij de drempel heb je minder kans om achter het hekje te blijven haken.
  8,-
15 Resultaten