traphekje, klemhekje

Traphek in zwart

Wil je de veiligheid in je woning verhogen door het plaatsen van een traphekje omdat je peuter anders tijdens een ontdekkingstochtje misschien in vervelende situaties terecht komt? In dat geval kun je bij Babypark terecht voor verschillende soorten traphekjes. Allemaal van A-merken dus kwalitatief hoogwaardig. We bieden de trapjes tegen de laagste prijzen van Nederland. Welk trapje het beste geschikt is, hangt af van jouw situatie. Bekijk het assortiment voor de mogelijkheden en bestel jouw bruin, wit of traphekje in zwart eenvoudig online of kom langs in onze megastores.

Lees meer...

Assortiment traphekjes zwart

Wij hebben verschillende type traphekjes met elk hun voor- en nadelen afhankelijk van jouw situatie. Traphekjes in zwart hebben we in elke categorie beschikbaar. Traphekjes zijn grofweg in drie categorieën onder te verdelen te weten: systeemhekjes, rolhekjes, schroefhekjes en klemhekjes. De systeemhekken zijn geen traphekjes pur sang maar kunnen gebruikt worden om bepaalde ruimtes ontoegankelijk te maken en kunnen dus ook dienst doen als kamerverdelers. Een rolhekje plaats je wel echt in het trapgat en is zoals de naam al verraadt; oprolbaar. Prettig wanneer je weinig ruimte hebt en/of geen traphek in het zicht wilt. De klemhekjes zijn ideaal voor tijdelijk gebruik voor bij de oppas of op vakantie aangezien het eenvoudiger te plaatsen is dan een schroefhek. De schroefhek dient vastgeschroefd te worden en vereist dus wat installatiewerk. De voordelen van een schroefhek zijn dat het erg veilig is, geschikt is voor intensief gebruik en je ook goed de breedte van het hekje aan kunt passen. Daarnaast is de schroefhek in vele verschillende materialen verkrijgbaar. Bekijk ons assortiment voor alle mogelijkheden. Wil je graag advies voor jouw situatie, kom dan langs in een van onze megastores waar onze verkoopspecialisten je graag verder helpen.

Traphek in zwart online bestellen

Weet je al precies wat je nodig hebt? Bestel jouw traphekje in zwart direct online. Doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Heeft jouw bestelling een bestelwaarde van 20 euro of meer dan bezorgen we gratis.

Lees minder...
14 Resultaten
 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Luca Traphekje

  Met het Kidsriver Luca Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 75 tot 102 cm.

  54,99

  50,99

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Felix Traphekje

  Met het Kidsriver Felix Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het houten traphekje van Kidsriver Felix Traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 63,5 - 105,5 cm.

  39,95

  33,99

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  46,74

 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
  79,95
 • Beste uit de test
  Quick view

  A3 SafetyDoor Traphekje

  Het A3 SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!

  Normale prijs: 78,99

  Special Price 67,96

 • Quick view

  Noma Extending Metalen Traphekje

  Het Noma Extending Metalen Traphekje is geschikt voor openingen van 62 - 102 cm. Het traphekje kan geopend worden in één of twee richtingen, heeft soft closing en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  39,-
 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  29,74

 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek

  Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  99,95

  95,-

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  84,15

 • Quick view

  Puck Traphekje

  Met het Puck Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje en zorg je voor een veilige omgeving. Het metalen traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 60 - 97 cm.
  34,99
 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart

  Met het Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is multifunctioneel en is eenvoudig te openen, terwijl je je kindje op de arm hebt.

  99,99

  76,49

 • Quick view

  Noma Easy Fit Klemhekje

  Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stevige constructie en kan gemakkelijk met één hand worden geopend. Het klemhekje kan zowel één als twee kanten op geopend worden en kan hierdoor zowel in deuropeningen als trapopeningen gebruikt worden.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 39,99

 • Quick view

  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje

  Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje is eenvoudig te installeren en sluit zacht met soft close. Het traphekje is geschikt voor openingen van 64-100 cm en kan in deur- en trapopeningen gebruikt worden.

  Normale prijs: 41,35

  Special Price 39,96

 • 15% korting
  Quick view

  Kidsriver Basic Traphekje

  Met het Kidsriver Basic Traphekje beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 61 tot 107 cm.

  39,95

  28,04

14 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot