Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Badcapes

Mies & Co badcapes en badjassen

Een kinderbadcape van Mies & Co is fijn om te gebruiken nadat je kindje in bad is geweest. De badcape houdt het lichaam van je kindje op temperatuur. Het materiaal van een kinderbadcape van Mies & Co neemt goed vocht op, zodat de badcape ook min of meer dienst kan doen als handdoek. Mies & Co badjassen en badcapes zijn meestal uitgevoerd in vrij neutrale kleuren. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Mies & Co badjassen en badcapes aan.

Lees meer...

Mies & Co badcapes van honderd procent katoen

De meeste Mies & Co badcapes zijn gemaakt van honderd procent katoen. Je kunt de badcape vaak uitwassen op maximaal 30 graden. Dit soort informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijvingen bij de Mies & Co badcapes op deze pagina.

Over Mies & Co

Mies & Co is een Hollands label van mooie textielproducten voor baby’s die heel prettig aanvoelen. Alle items van dit leuke merk zijn perfect op elkaar afgestemd. Veel producten zijn bedrukt met prachtige dessins. Het team van Mies & Co vindt het belangrijk dat alle items op een eerlijke manier worden gemaakt. Verder staat kwaliteit bij Mies & Co artikelen hoog in het vaandel. Mies & Co badcapes, badjassen en andere artikelen, zoals aankleedkussenhoezen, voetenzakken, slaapzakken, rompertjes en hydrofiele doeken, zijn dan ook allemaal van een hoogstaande kwaliteit. Hiermee kun je je kindje iets bieden waarbij het zich goed voelt en niet tekort komt aan comfort. Een badjas of badcape van Mies & Co is online te bestellen via Babypark.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de badcape of badjas zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt. Als jouw bestelling en online betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, dan doen wij de bestelde artikelen meestal direct op de post, zodat jij deze morgen al krijgt thuisgestuurd. Uiteraard is dit alleen mogelijk als de bestelde artikelen van Mies & Co bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
  • Mies & Co Uni Badcape
    49,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader