Liewood badcapes

Geef je kindje een lekkere zachte Liewood badcape. Een Liewood badcape komt altijd wel van pas. Liewood badcapes nemen heel goed vocht op. Is de badcape eenmaal nat geworden, dan droogt deze ook zo weer op. Dat maakt Liewood badcapes ideaal om te gebruiken na een bad of na het zwemmen. Lees meer...

Liewood badcapes met dierenkoppen

Liewood badcapes zien er extra leuk uit. Aan de capuchon zit meestal een dierenkop of bijvoorbeeld een snuit van een kat geborduurd. Soms zitten er aan de capuchon oren genaaid. Je kindje zal dit enig vinden! Liewood badcapes zijn meestal verkrijgbaar in meerdere, zachte tinten.

Over Liewood

Liewood  is een Deens merk van textielproducten voor kinderen. Het bedrijf Liewood is gevestigd in Kopenhagen. De producten passen in een lange traditie van Scandinavisch design. Liewood maakt veel gebruik van organische stoffen, zoals biologisch katoen. Jouw gewenste Liewood badcapes bestel je eenvoudig online via Babypark.nl.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Albert Doll Badcape

  Met de stijlvolle Liewood Albert Doll Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De cape beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  Normale prijs: 33,-

  Special Price 29,70

 • Quick view

  Liewood Albert Rabbit Badcape

  De Liewood Albert Rabbit Badcape is een echte musthave wanneer je kindje heeft gebadderd! Dankzij de badcape blijft je kindje lekker warm na het badderen of zwemmen en voelt heerlijk zacht aan.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Albert Panda Badcape

  Met de stijlvolle Liewood Albert Panda Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De cape beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  Normale prijs: 30,-

  Special Price 29,70

3 Resultaten
Trustpilot